ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με χρηματοδότηση της Μέρκελ οι συριζαίοι αναγνωρίζουν... «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 - 12:36

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με χρηματοδότηση της Μέρκελ οι συριζαίοι αναγνωρίζουν... «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Μπορεί οι ευρωκομμουνιστές του Σύριζα να διαψεύδουν τις δηλώσεις Ζάεφ για την επικείμενη διδασκαλία της… «μακεδονικής» γλώσσας στα Ελληνικά Σχολεία, όμως οι ίδιες οι εκδόσεις τους αποκαλύπτουν την προδοσία που προσπαθούν να κρύψουν.

Ο λόγος περί της νέας εκδόσεως του «πολιτιστικού ιδρύματος» του Σύριζα, με την επωνυμία Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο κυκλοφόρησε με την… ευγενική χορηγία του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, και τίτλο «10 + 1 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Μακεδονικό», με συγγραφείς τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Δημήτρη Χριστόπουλο, και τον κομμουνιστή «ιστορικό» Κωστή Καρπόζηλο.

Αναγνωρίζουν «μακεδονική μειονότητα»

Ένα σημείο που αξίζει να τονιστεί σχετικά με αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο το «Η Ελλάδα δεν έχει δίκιο!» που αποφαίνονται οι δύο συγγραφείς στο συμπέρασμά τους με επιχείρημα το «είναι εξαρχής λάθος να θες να επιβάλλεις το όνομα μίας άλλης χώρας, ασχέτως το πόσο σε αναστατώνει αυτό το όνομα», που τους κατοχυρώνει τον τίτλο του ανθέλληνα. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός ότι εντός του βιβλίου οι δύο συγγραφείς πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, αφού αναγνωρίζουν «μακεδονική μειονότητα» εντός του Ελληνικού εδάφους.

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου τους αναφέρουν: «Για την Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Το «ανύπαρκτο μακεδονικό έθνος» συνδέεται με την ιστορική και γενική άρνηση της Ελλάδας να αναγνωρίσει την μακεδονική εθνική ταυτότητα στο εσωτερικό της χώρας: Ειδικότερα, να αναγνωρίσει ότι στους νομούς της Βορείου Ελλάδος υπήρχε και υπάρχει ακόμα – σε μικρότερο βαθμό πλέον – μία μειονοτική κοινότητα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται, είτε εθνικά, είτε πολιτιστικά, ως Βούλγαροι ή/και Μακεδόνες».

Μάλιστα, για να επανέλθουμε στα… βιβλιογραφικά στοιχεία του… πονήματος των δύο αυτών ευρωκομμουνιστών και να δουν κι οι γερμανοί χρηματοδότες ότι «έπιασαν τόπο» τα λεφτά τους, το συγκεκριμένο ανθελληνικό βιβλίο κυκλοφόρησε πρώτα στα αγγλικά και κατόπιν στα… μακεδονικά, μην χάσουν οι σκοπιανοί το διπλωματικό δώρο που τους έκαναν οι ανθέλληνες καθηγητάδες.

Από τα ρούβλια στα... «μάρκα» 

Για όσους δεν διαθέτουν κοντή μνήμη, το γεγονός της χρηματοδοτήσεως αυτού του κομμουνιστικού ανθελληνικού παραληρήματος από το γερμανικό ΥΠΕΞ δεν είναι κάτι το πρωτοφανές, ούτε προκαλεί καμία έκπληξη.

Σε αυτή την κατεύθυνση, αξίζει να θυμηθούμε δύο γεγονότα, ένα από το πρόσφατο και ένα από το απώτερο παρελθόν, που θα συνδέσουν τα κομμάτια του πάζλ και θα ρίξουν το προσωπείο του εγχώριου ανθελληνισμού.

Κάποτε ο εγχώριος κομμουνισμός τρεφόταν από τον Στάλιν και την Σοβιετική Ένωση. Με την διάσπαση του ΚΚ€, η ευρωκομμουνιστική πτέρυγα δηλαδή ο σημερινός Σύριζα, τύπωνε την εφημερίδα του, την «Αυγή», με χαρτί από τον Τσαουσέσκου.

Ερχόμενοι στο σήμερα, αξίζει να μνημονεύσουμε προηγούμενα βιβλία του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ που εκδόθηκαν με χρήματα του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών, για την προώθηση της ατζέντας της Μέρκελ στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο λόγος για δύο βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, στο παλαιότερο εκ των οποίων (που εκδόθηκε πριν την απαρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής) ο Ψαρράς δίνει "γραμμή" στους σκευωρούς και προαναγγέλλει την εφαρμογή του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αυτό για να αναδειχθεί το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αντιχρυσαυγιτισμός και ανθελληνισμός δεν είναι δύο διαφορετικές έννοιες, αλλά στην πραγματικότητα ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Κώστας Αλεξανδράκης

Υ.Γ.: Στο βιβλίο τους οι δύο καθηγητάδες αναφέρουν ότι «το 1977, στην Αθήνα, η 3η Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομάτων αναγνώρισε, χωρίς ενστάσεις, την μακεδονική γλώσσα». Τι έχει να πει, άραγε, για όλα αυτά που της καταλογίζουν ο Χριστόπουλος και ο Καρπόζηλος, η Νέα Δημοκρατία που ήταν κυβέρνηση το 1977;