Από τον Παύλο Μελά στην Severna Makedonija - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 14:39

Από τον Παύλο Μελά στην Severna Makedonija - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Την Τρίτη το απόγευμα αμέσως μετά την αναγγελία ότι επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ για το ζήτημα του ονόματος και όχι μόνο, προέβην στην παρακάτω δήλωση: «Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι ένα απλό όνομα, είναι η Ψυχή του Έθνους μας, είναι η Ιστορία μας. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας και η εθνομηδενιστική του κυβέρνηση να το παραχωρήσει στους σκοπιανούς, όπως και να παραχωρήσει το δικαίωμα «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας. Σλάβος και Μακεδόνας δεν γίνεται! Οι Μακεδόνες είναι υπερήφανοι Έλληνες και ΜΟΝΟ! Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την οποιαδήποτε συμφωνία σχεδιάζει η κυβέρνηση και καλεί τον Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση».

Μία δήλωση διαρκείας μόλις 38 δευτερολέπτων, για την οποία δεν υπήρχε χώρος ούτε στο κρατικό, ούτε σε κανένα από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της διαπλοκής, που εξουσιάζουν την Χώρα και ποδηγετούν την κοινή γνώμη. Το ίδιο συνέβη και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης, η δήλωση αυτή της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της Χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, κείμενο μόλις 75 λέξεων δεν είχε χώρο σε καμία από τις μεγάλες καθημερινές εφημερίδες.

Ας μην μιλήσουμε για το πλήθος των πολιτικών εκπομπών στις οποίες, σε όλες χωρίς καμία εξαίρεση, απουσίαζε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για το σάπιο αυτό καθεστώς, το οποίο μετά την λεηλασία του ιδρώτα του ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας με τα Μνημόνια, ήλθε η ώρα να ξεπουλήσουν και την εθνική μας Ιστορία, το όνομα της Μακεδονίας, την εθνική ταυτότητα της Μακεδονίας, την οποία θέτουν υπό αμφισβήτηση, παραχωρώντας το δικαίωμα στους κατοίκους των Σκοπίων να αποκαλούνται «Μακεδόνες» με την υποσημείωση ότι δεν έχουν σχέση με την Αρχαία Ελλάδα. Μια υποσημείωση άνευ ουσίας για τους γνώστες της Ιστορίας και άνευ σημασίας για τους πολλούς οι οποίοι δεν δίνουν σημασία στις υποσημειώσεις.

Σε ένα δρόμο της Κηφισιάς υπάρχει μια εγκαταλειμμένη κατοικία, σωστό ερείπιο, και έξω από αυτήν στη θύρα της εισόδου της αυλής του υπάρχει μια λερή μαρμάρινη πινακίδα, η οποία γράφει: «Από εδώ έφυγε ο Παύλος Μελάς το 1904 για να πεθάνει για την Μακεδονία». Η μικρή αυτή μαρμάρινη πινακίδα σημαδεύει την τραγική μοίρα ενός ολόκληρου Έθνους. Κάποιοι τότε που υπήρχε το όνειρο και η ιδέα μιας αληθινής Ελλάδας έχυναν το αίμα τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Σήμερα μετά από 100 και πλέον χρόνους ιστορικής αφασίας και με έναν Λαό να τον έχουν σαπίσει με τα μαρξιστικά και φιλελεύθερα αντεθνικά ιδεολογήματα, αυτοί που κυβερνούν την Χώρα, δέχονται ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στο Έθνος και στην Ιστορία το "Severna Makedonija", το ανάθεμα των γενεών τους ανήκει. Και η ελπίδα ότι θα τελειώσει το ψευτορωμαίικο και θα έρθει πάλι η αληθινή Ελλάδα παραμένει ζωντανή.