Από Δευτέρα έρχεται αντιλαϊκή καταιγίδα!

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 22:23

Από Δευτέρα έρχεται αντιλαϊκή καταιγίδα!

Κατά διαβόλου πάνε τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου! Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που η απόκλιση (προς τα κάτω…) στα καθαρά έσοδα του προϋπολογισμού ήταν… 666 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία για το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2012 που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Κύρια αιτία αυτής της τεράστιας «μαύρης τρύπας», είναι η υστέρηση των εισπράξεων Φόρου Εισοδήματος κατά 251 εκατομμύρια ευρώ, που προήλθε από την σκανδαλώδη προεκλογική απόφαση για παράταση που δόθηκε για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2012. Αλλά και από την επίσης σκανδαλώδη και προεκλογική άτυπη γενική «χαλάρωση» του εισπρακτικού μηχανισμού.
Θα πέσει, λοιπόν, έξω το «ελληνικό» δημόσιο; Αυτό αποκλείεται! Από την επομένη κιόλας των εκλογών, τα ψεύτικα χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη των πολιτικάντηδων τελειώνουν και το εξ’ επίτηδες «χαλαρό» τέρας του εισπρακτικού μηχανισμού θα ξυπνήσει από τον προεκλογικό λήθαργο και με αστραπιαίες κινήσεις θα μας αδειάσει τις τσέπες! Σκορπώντας ακόμη περισσότερη δυστυχία στον ελληνικό λαό!

Ας φροντίσει, λοιπόν, ο ελληνικός λαός να μην νομιμοποιήσει με την ψήφο του την αντιλαϊκή καταιγίδα που έρχεται, με ψήφο στα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Ψήφος στη Χρυσή Αυγή, την μόνη εθνική επιλογή!

(ΥΓ): Όποιος δεν έχει υποβάλλει ακόμη την φορολογική του δήλωση, έχει χρόνο να το κάνει (ηλεκτρονικά) και τώρα, πριν πάει στην κάλπη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που είναι συντομότατη, θα βγει στην οθόνη του το ποσόν που θα πληρώσει. Όποιος, λοιπόν, έχει αμφιβολίες για το τι πρέπει να ψηφίσει, ας υποβάλλει τη φορολογική του δήλωση. Κι αν δεν ψηφίσει μετά Χρυσή Αυγή (με χέρια και με πόδια…) να μου τρυπήσετε τη… μύτη!