Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα δικαστήρια, τους τραυμάτισαν και απελευθέρωσαν ομόφυλό τους κατηγορούμενο για ληστείες

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 19:16

Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα δικαστήρια, τους τραυμάτισαν και απελευθέρωσαν ομόφυλό τους κατηγορούμενο για ληστείες

Αντιγράφουμε την είδηση όπως ακριβώς αυτή δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα, όπου κάτω από τον τίτλο «Επίθεση Ρομά» διαβάζουμε τα εξής (όντως) απίστευτα:

«Απίστευτο γεγονός σημειώθηκε χθες στα δικαστήρια της Καλαμάτας, όταν μία ομάδα Ρομά επετέθη κατά αστυνομικών για να απελευθερώσουν έναν ομόφυλό τους. Οι Ρομά αφού τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, κατάφεραν να ελευθερώσουν τον 25χρονο κρατούμενο, ο οποίος θα δικαζόταν για κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Βέργας».

Παραθέσαμε επακριβώς το δημοσίευμα για να μην κατηγορηθούμε εμείς ως υπερβολικοί. Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» έχουν την δική τους αντίληψη για το τι σημαίνει δικαιοσύνη και το πώς αυτή αποδίδεται.

Οι Ρομά όχι μόνο απελευθέρωσαν τον κατηγορούμενο για κλοπές ομόφυλό τους, αλλά τραυμάτισαν και δύο αστυνομικούς, οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν εισέπραξαν και μήνυση για… «ρατσιστική συμπεριφορά» απέναντι στην «κοινωνικά αποκλεισμένη» και «παρεξηγημένη» αυτή «ευπαθή ομάδα».

Ελλάς το (θλιβερό) μεγαλείο σου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ