Βο(υ)λευτής του Λεβέντη διαμαρτύρεται επειδή του ζήτησαν να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ! Ήθελε και... συνοδό

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:34

Την στρεβλή αντίληψη ότι οι βουλευτές είναι ένα ιδιαίτερο είδος στο οποίο πρέπει να παρέχονται συνεχή προνόμια, φαίνεται ότι θέλησε να επιβεβαιώσει ο βο(υ)λευτής της Ένωσης Κεντρώων (Φραπέδων) Δημήτρης Καβαδέλλας.

Συγκεκριμένα, ο τύπος αυτός διαμαρτυρήθηκε με επιστολή που έστειλε προς τον Πρόεδρο της Βουλής επειδή, όπως ισχυρίζεται, επιχείρησε να μπει στην ΔΕΘ με πρόσκληση, αλλά επειδή οι υπεύθυνοι δεν του το επέτρεψαν και του ζήτησαν να πληρώσει και εκείνος εισιτήριο όπως όλος ο κόσμος, αυτός διαμαρτυρήθηκε έντονα. Μάλιστα, στην ανεκδιήγητη επιστολή του γράφει ότι «Αντιμετώπισε στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον»! Κι όλο αυτό επειδή του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο...

Δεν παρέλειψε να πει ότι σε επίσκεψη του στο Μιλάνο του διέθεσαν και... ξεναγό(!), εννοώντας προφανώς ότι το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί κι εδώ. Με ύφος υπεροπτικό «έφτυσε» τόσο τους συμμετέχοντες στην ΔΕΘ όσο και τους επισκέπτες της, λέγοντας με... βο(υ)λευτικό στόμφο «Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ, μπογιές και εργαλεία » και τελειώνοντας κάθε έννοια σοβαρότητας και μέσα στην αποκορύφωση της αλαζονείας έγραψε το... επικό «Για μένα θα ήταν ασφαλώς μια ταλαιπωρία να περπατώ δύο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο. Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές σας» απευθυνόμενος στον Βούτση! 

Με το θράσος που διακατέχει (και) τον εν λόγω βουλευτή, οι «ενέργειες» θα έπρεπε μάλλον να συμπεριλαμβάνουν ένα άτομο που θα τον έπαιρνε στους ώμους του, ένα συνοδό και ένα ακόμη άτομο που θα του έκανε αέρα με βεντάλια για να μην ζεσταίνεται... Θυμίζουμε ότι ο τόσο... αριστοκράτης αυτός βο(υ)λευτής έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν την δημοσιότητα με υποθέσεις που αναμφίβολα δεν τον τιμούν.

Αποτελεί και αυτός σαφές δείγμα της αλαζονείας και της έπαρσης που διακατέχει μέρος του πολιτικού κόσμου του «Συνταγματικού τόξου» της Χώρας σε βάρος του «παρακατιανού» απλού Λαού, καθώς τέτοιες περιπτώσεις (ίσως όχι τόσο «κραγμένες») συναντούμε και σ’ άλλα κόμματα, πλην του γραφικού φραπεδόμαγκα του μεσονυκτίου Βασίλη Λεβέντη...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ