Απάντηση στον “Ελεύθερο Τύπο”: Ποιοι είναι οι “χρυσαυγίτες” του Facebook;

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 17:22

Απάντηση στον “Ελεύθερο Τύπο”: Ποιοι είναι οι “χρυσαυγίτες” του Facebook;

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook εδώ και χρόνια ακολουθεί μια ανηλεή πολιτική λογοκρισίας και αποκλεισμού κατά των Ελλήνων Εθνικιστών

Ιδιαίτερα δε μετά την 26η Απριλίου 2019 έχει εφαρμόσει μια ολοκληρωτική πολιτική φίμωσης της Χρυσής Αυγής, στην οποία απαγορεύει οποιαδήποτε δημοσίευση εικόνας ή φωτογραφίας με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, οποιαδήποτε κοινοποίηση από την ιστοσελίδα η αποστολή μέσω messenger, ακόμα και οποιαδήποτε θετική ή ουδέτερη αναφορά στην Χρυσή Αυγή ή και με τα αρχικά Χ.Α.

Όποιος τολμήσει στο Facebook και δηλώσει την προτίμησή του στο "απαγορευμένο κόμμα", την προτίμησή του δηλαδή στην Χρυσή Αυγή με οποιονδήποτε τρόπο το προφίλ του διαγράφεται δια παντός!

Παρόλα αυτά όμως ο "Ελεύθερος Τύπος" δημοσιεύει σήμερα ένα "έγκυρο άρθρο", το οποίο βασίζεται σε ανώνυμα σχόλια στο Facebook, όπου δήθεν "χρυσαυγίτες" διαμαρτύρονται και καλλιεργούν εσωκομματικές έριδες. Ενημερώνουμε την καλή φύλλαδα της Νέας Δημοκρατίας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να εκφραστεί μέσω του Facebook.

Όσοι καλοθελητές το κάνουν αυτό είναι μεταμφιεσμένοι νεοδημοκράτες και δήθεν απογοητευμένοι Εθνικιστές που μπορούν άνετα να σπέρνουν διχόνοια και πικρόχολα σχόλια. Δεν καταφέρνουν όμως τίποτα γιατί η ενότητα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι αρραγής και η Πίστη για Αντεπίθεση και Νίκη στις ερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου δεδομένη.

Τέλος, μια ρητορική ερώτηση: Γιατί οι κατ΄ επάγγελμα επικριτές και συκοφάντες της Χρυσής Αυγής διαθέτουν προφίλ και σελίδες στο Facebook, αφού είναι και αυτοί "πατριώτες";

Γιατί προφανώς το σύστημα διώκει μόνο την Χρυσή Αυγή που είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα!