Απάντηση στην λάσπη και τις συκοφαντίες των νταβατζήδων: Είδαν πάλι “ναζιστικό χαιρετισμό” - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 - 23:01

Απάντηση στην λάσπη και τις συκοφαντίες των νταβατζήδων: Είδαν πάλι “ναζιστικό χαιρετισμό” - ΒΙΝΤΕΟ

Πανικόβλητα τα ΜΜΕ της διαπλοκής από την μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων, δεν δίστασαν για ακόμη μια φορά να ρίξουν λάσπη.

Έτσι, η ναυαρχίδα των νταβατζήδων, το Mega, ανακάλυψε για ακόμη μια φορά "ναζιστικό χαιρετισμό" του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε και στην εκδήλωση των Θερμοπυλών τον Σεπτέμβρη του 2013.

Προφανώς, η λασπομηχανή του Mega δεν πρόσεξε ότι Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε χαιρετίσει με υψωμένη την γροθιά και με τα δυο τα χέρια πριν.

Αλλά στο "στοπ καρέ" της προπαγάνδας έχουν παγώσει την εικόνα, ώστε να δίνουν την εντύπωση περί "χιτλερικού χαιρετισμού".

Άραγε, αν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ήθελε να απευθύνει έναν τέτοιο χαιρετισμό, γιατί δεν το έκανε από το βήμα; Και τέλος με ποιον τρόπο μπορεί ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος να χαιρετά για να μην τον παρεξηγούν τα κανάλια της διαπλοκής; Ας μας ενημερώσουν...

Παραθέτουμε το βίντεο από τους χαιρετισμούς του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με το συγκεντρωμένο πλήθος κατά της άφιξή του:

Διαβάστε επίσης: Μαύρη προπαγάνδα κατά Χρυσής Αυγής: ο δήθεν “ναζιστικός χαιρετισμός” του Αρχηγού - ΒΙΝΤΕΟ

ΥΓ. Οι αστοιχείωτοι δημοσιογράφοι των νταβατζήδων που εκφέρουν δημόσιο λόγο και αναφέρουν μία εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων ως "γιορτή", τολμούν και κάνουν μαθήματα και υποδείξεις περί χαιρετισμών...