Άλλος για την σαπιοβάρκα τους; Ρόλο κεντρικού συντονιστή της κεντροαριστεράς φιλοδοξεί να αναλάβει η Διαμαντοπούλου

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 - 08:36

Άλλος για την σαπιοβάρκα τους; Ρόλο κεντρικού συντονιστή της κεντροαριστεράς φιλοδοξεί να αναλάβει η Διαμαντοπούλου

Διαγωνισμό για τον χειρότερο αρχηγό κόμματος κάνουν στην λεγόμενη "Κεντροαριστερά" όπου οι μνηστήρες για τον τιμονιέρη του σαπιοκάραβου πληθαίνουν καθημερινά. Μετά την Φώφη, τον Θεοδωράκη, τον Τζέφρυ, τον Θεοχαρόπουλο, τον Καμίνη ή ακόμα και τον Γερουλάνο που έχει ακουστεί, υποψήφια πλασάρεται και η γνωστή Άννα Διαμαντοπούλου.

Μια... επιτυχημένη υπουργός των σοσιαλ(η)στών, του ψευτοπροοδευτισμού και της θολοκουλτούρας, μια κυρία που διακρίνεται για την ικανότητά της να επιβιώνει με οποιοδήποτε καθεστώς και μια τακτική θαμώνας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ δεν θα μπορούσε να λείψει από το πανηγύρι.

Όπως σημειώνουν σε σχόλιο τους τα "Παραπολιτικά" η επικεφαλής του φορέα "Δίκτυο" φιλοδοξεί να αναλάβει ένα ρόλο κεντρικού συντονιστή για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς ή ακόμα και να κατέβει ως υποψήφια για την ηγεσία. Αναφέρουν μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που την θέλουν για αρχηγό.

Επειδή τα σχόλια περιττεύουν για αυτήν την... τεράστια πολιτική προσωπικότητα, εμείς το μόνο που θα τονίσουμε στα συντρόφια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια ανταγωνιστικότητα και διεκδίκηση για την θέση του καπετάνιου του Τιτανικού!