Αλβανικό μίσος για Χρυσή Αυγή! Ιλίρ Μέτα (πρόεδρος αλβανίας): «Με ευχαριστούν όλα τα κόμματα της Ελλάδας εκτός από τους Χρυσαυγίτες»

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018 - 16:00

Αλβανικό μίσος για Χρυσή Αυγή! Ιλίρ Μέτα (πρόεδρος αλβανίας): «Με ευχαριστούν όλα τα κόμματα της Ελλάδας εκτός από τους Χρυσαυγίτες»

Για μία ακόμη φορά οι αλβανοί κατσαπλιάδες εκφράζουν (από τα πιο επίσημα χείλη) το μένος τους για το μοναδικό ελληνικό κόμμα που αντιδρά στα ανθελληνικά τους σχέδια. Διά στόματος του προέδρου τους - του ανθέλληνα και τουρκολάγνου Ilir Meta -  το αλβαναριό εξυμνεί τον Παυλόπουλο, τον Κοτζιά και όλη την αφελληνισμένη συμμορία της βουλής και επιτίθεται στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Σε δηλώσεις του στην μεγαλύτερη αλβανο-φυλλάδα Gazeta Koha Jone ο Meta τονίζει με έμφαση: «Με ευχαριστούν όλοι για τον Γιαννουλάτο πλην της Χρυσής Αυγής!». Στη συνέχεια εκθειάζει το δίδυμο Κοτζιά-Παυλόπουλου, που έσπευσαν να τον πάρουν τηλέφωνο για να τον συγχαρούν, αναφορικά με την απόδοση της αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

Πρόκειται για μία κίνηση αντιπερισπασμού των κατσαπλιάδων, την ώρα που η Βόρειος Ήπειρος στενάζει από τις βρώμικες, ανθελληνικές μεθοδεύσεις τους. Φυσικά, ούτε ο Πάκης, ούτε ο Κοτζιάς πήραν τηλέφωνο τον Μέτα για να απαιτήσουν να αφήσει ήσυχους τους Χειμαριώτες! Ούτε τράβηξαν το αυτί του εμπόρου ναρκωτικών Ράμα που εγείρει διαρκώς ζήτημα… «τσαμουριάς»!

Εθνική πολιτική μπορεί να ασκήσει μόνο η Χρυσή Αυγή και σε αυτό το γεγονός οφείλεται το μίσος των αλβαναραίων για τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Το δημοσίευμα στη συνέχεια στάζει χολή για το Εθνικιστικό Κίνημα και συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που τροφοδοτεί τους φόβους και το θυμό των Ελλήνων. Το όνειρο των Ελλήνων νεοναζί: Μια Ελλάδα χωρίς ξένους και με ερμητικά κλειστά σύνορα που θα περιβάλλονται από νάρκες!»

http://www.kohajone.com/2017/12/28/meta-vetem-agimi-i-arte-sme-ka-falenderuar-per-janullatosin/