Νέα προσβλητική δήλωση Φίλη για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα: «Ήταν άνθρωπος με ψυχικές διαταραχές»!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 18:36

Νέα (χειρότερη) σπίλωση του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από το ηθικό και πολιτικό παχύδερμο, που ακούει στο όνομα Νίκος Φίλης. Ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο χαρακτηρίζων την Βόρειο Ήπειρο ως νότιο Αλβανία (γι’ αυτόν, το μόνο Βόρειο που υπάρχει, φαίνεται ότι είναι η «Βόρεια Μακεδονία»), ο διακεκριμένος εθνομηδενιστής ξαναχτύπησε, χαρακτηρίζοντας τον δολοφονημένο από τους αλβανούς Ήρωα ως «έναν άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές»!

Για την ακρίβεια, είπε ότι «Πουθενά η αστυνομία δεν πρέπει να εκτελεί κάποιον, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές», όταν ερωτήθηκε για την δολοφονία Κατσίφα. Ταυτόχρονα, επέμεινε στα περί νότιας Αλβανίας, λέγοντας ότι «στις επίσημες διακρατικές σχέσεις είναι νότια Αλβανία. Δεν πρέπει να αφήνουμε υπόνοια ότι είναι ελληνικό έδαφος. Είναι αλβανικό έδαφος με ελληνική μειονότητα», δείχνοντας πάλι το εύρος του ανθελληνισμού του.

Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει για να μηνύσει αυτόν τον θλιβερό υβριστή του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο χαρακτηρίζει δίχως να αισχύνεται, ως «έναν άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές»; Ακόμη και με το αίσχος της βουλευτικής ασυλίας να τον προστατεύει, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πόσοι συνάδελφοί του θα ψήφιζαν κατά της άρσης του σε αυτήν την περίπτωση.

Όπως και να έχει, ντροπή και αίσχος σ’ αυτό το πάσης φύσεως παχύδερμο για τις εμετικές δηλώσεις του. Όσο για το ποιος είναι όντως ψυχικά διαταραγμένος, με τέτοιου είδους δηλώσεις ας θυμηθεί ο Φίλης την λαϊκή ρήση «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»…

Διαβάστε επίσης: Κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη κατά του Εθνομάρτυρα Κατσίφα: “Τι δουλειά είχε να υψώσει την Ελληνική Σημαία στην... Νότιο Αλβανία;” ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ