Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 23:36

Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια

Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας έγινε, για μια ακόμη φορά, μάρτυρας συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων ομάδων. Συγκεκριμένα, συμπλοκή με τραυματίες, ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Γερανίου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντίπαλες ομάδες ήρθαν στα χέρια για προσωπικές διαφορές, ενώ κρατούσαν πολεμοφόδια. Στο σημείο έφτασε πλήρωμα της ΟΠΚΕ, που επενέβη και απέτρεψε τα χειρότερα. Στην οδό Γερανίου έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για να διερευνηθούν τα αίτια της συμπλοκής.

Μια είδηση, η οποία θα μείνει εντελώς ασχολίαστη τόσο από τους κάθε λογής ακολούθους της «πολιτικής ορθότητας» όσο και από τους πολιτικούς εκπροσώπους τους στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων στις 26 Μαΐου. Οι κάτοικοι της Αθήνας, όμως που ζουν σε καθημερινή βάση τέτοιου είδους καταστάσεις, αναγνωρίζουν ολοένα και σε μεγαλύτερο ποσοστό ότι μόνο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θέλει και μπορεί να δημιουργήσει έργο ασφάλειας για τους δημότες της πόλης στην ανασφάλεια που επί σειρά ετών δημιουργήθηκε από την εγκληματική αδιαφορία του συνόλου του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ