Αδίστακτες γυναίκες ρομά έδειραν και λήστεψαν 89χρονη στην Λαμία

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 13:26

Αδίστακτες γυναίκες ρομά έδειραν και λήστεψαν 89χρονη στην Λαμία

Μια ακόμη ιστορία βάναυσης συμπεριφοράς εναντίον υπερηλικιωμένης γυναίκας βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις δύο γυναίκες δράστιδες να αποτελούν μέλη «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας»

Δεν έχει προηγούμενο η αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη δυο αδίστακτες γυναίκες ρομά που χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στην Λαμία, το πρωί Δευτέρας, έχοντας βάλει στο μάτι ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα που φορούσε!

Μόλις η 89χρονη άνοιξε ανυποψίαστη, οι δυο νεαρές Ρομά ηλικίας 22 και 18 χρόνων την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν από το λαιμό της τον ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Χάρη στην παρουσία μιας περιπολίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι αναζητήσεις έφεραν άμεσο αποτέλεσμα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ακόμη μια είδηση, η οποία θα φέρει σε κατάσταση απόλυτης σιωπής τους κάθε λογής ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», για λόγους ευνόητους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ