Τους πιάσαμε στα πράσα: Ιδού πώς δουλεύει η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 - 21:23

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης (αλλά με καπιταλιστική οικονομία, για να  κονομάνε τα συντρόφια…) υπάρχει μια αόρατη κόκκινη χούντα, η οποία όταν προκύπτει κάποιο θέμα που έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, συνεδριάζει και βγάζει τη «γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ – κι όχι μόνο τα κόκκινα.

Και δεν λέμε λόγια, έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις! Δείτε για παράδειγμα πως πέρασαν 4 μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ (η επιλογή τους έγινε τυχαία…) την είδηση για τα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν λυσσασμένα σκυλιά του κόκκινου παρακράτους στα Γιάννενα, την ώρα που κατέθετε στεφάνι ο συναγωνιστής βουλευτής Παππάς:

Newsit.gr

«Γιάννενα: Ξύλο για τα… μάτια του Παππά – Τραυματίες αστυνομικοί στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης! Η παρουσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής άναψε τα αίματα. Εικόνες που αμαυρώνουν την επέτειο της απελευθέρωσης…

Μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11.00 στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν σήμερα την 104η επέτειο από την απελευθέρωσή τους.

Η ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, δυναμίτισε την κατάσταση…».

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net