Την Κυριακή θα δούμε αγκαζέ τον Άδωνι και τον Πολάκη κατά της Χρυσής Αυγής...

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 16:33

Την Κυριακή θα δούμε αγκαζέ τον Άδωνι και τον Πολάκη κατά της Χρυσής Αυγής...

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη "Ριπές" ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης στηλιτεύει την συμπόρευση όλων των "δημοκρατικών δυνάμεων", Σύριζα-ΝΔ-Πασόκ και ΚΚΕ κατά της Χρυσής Αυγής. ενόψει των αποτελεσμάτων της 26 Μαΐου, όπου η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη θα περάσει στον β΄ γύρο.

"Ποτέ την Κυριακή". Διαβάζω διάφορες εκτιμήσεις ότι ο κ. Μπακογιάννης δεν θα ήθελε να έχει ως αντιπολίτευση τον Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων (και όχι «της Αθήνας», ω αγράμματοι) και θα προτιμούσε τον ήπιο κ. Γερουλάνο, που αγαπάει και τους μετανάστες!

Ώρες είναι να δούμε και τώρα σκηνές σαν αυτές που είδαμε όταν, στη Μεταπολίτευση, ο Αριστείδης Σκυλίτσης είχε φθάσει ένα βήμα προ (μπορεί και μετά...) τον δημαρχιακού θώκου του Πειραιά.

Τότε, μαζεύτηκαν όλες οι «δημοκρατικές δυνάμεις» τον τόπου, βουλευτές, ακόμα και υπουργοί, και όλοι μαζί, ημι-δεξιοί, κεντρώοι και κομμουνιστές, πιάστηκαν αλά μπρατσέτα, όπως οι τέσσερις μαντάμες στην αρχή της ταινίας «Ποτέ την Κυριακή» και έκαναν παρέλαση στους δρόμους του επινείου.

Όλα τα έχουμε δει σε αυτόν τον τόπο. Να δούμε αγκαζέ τον Άδωνι με τον Πολάκη και τι στον κόσμο!"