Γ. Γερμενής: Εμπαιγμός της κυβέρνησης πάνω στον θάνατο 99 συνανθρώπων μας! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 16:28

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με τις κυρώσεις πράξεων νομοθετικού περιεχομένου του υπουργείου Οικονομικών για τους πυρόπληκτους και την μείωση συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση.

Ο Συναγωνιστής Γερμενής, αφού δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει τα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων, επισήμανε ότι η στάση της κυβέρνησης είναι υποκριτική.

Πρόκειται για αποσπασματικά ημίμετρα, τα οποία έρχονται 5 μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι όπου 99 συνάνθρωποί μας κάηκαν μόλις 30 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών.

Εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για την διαχείριση του ειδικού λογαριασμού για την αρωγή των πληγέντων, θυμίζοντας τι έγινε με το περιβόητο "ταμείο Μολυβιάτη" τονίζοντας ότι θα έπρεπε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανάμιξη κυβερνητικού παράγοντα.

Τέλος, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θύμα του οποίοι είναι ο Ελληνικός Λαός, σημείωσε ότι τα σοβαρά κράτη συλλαμβάνουν και επαναπροωθούν τους παράνομους μετανάστες και δεν μετατρέπουν την επικράτεια σε αποθήκες ψυχών.

Τονίζοντας τις πάγιες θέσεις του κόμματος για την λαθρομετανάστευση, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα λύσει το πρόβλημα μέσα σε ένα απόγευμα.