Γ. Γερμενής: Όχι στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και την μνημονιακή υποταγή! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 14:35

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής εξαπέλυσε επίθεση στην συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο εξαθλίωσης και υποταγής που έφερε προς ψήφιση. Ο Συναγωνιστής σημείωσε πως τα περιβόητα προαπαιτούμενα μέτρα αποσκοπούν στην διασφάλιση των συμφερόντων των τοκογλύφων.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η ουσία και οι συνέπειες που θα έχουν η ψήφιση και η εφαρμογή των προαπαιτούμενων μέτρων και υποτιμώντας, για πολλοστή φορά, τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, επιχειρεί την ψήφιση του επίμαχου σχεδίου νόμου μέσω μιας επείγουσας διαδικασίας παρωδίας, η οποία απαξιώνει το Κοινοβούλιο, ευτελίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και καθιστά πρακτικά αδύνατη την ουσιαστική συζήτηση, ανάλυση και επεξεργασία από τα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα ενός σχεδίου νόμου που αποτελείται από 400 άρθρα.

Οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου επιδεινώνουν τη θέση των ήδη κατεστραμμένων από τις μνημονιακές πολιτικές ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, αλλά και των απλών πολιτών, συνταξιούχων και μισθωτών και εκμηδενίζουν κάθε ίχνος πρόνοιας που είχε απομείνει προς τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειας, ενώ επιτίθεται ευθέως στην ατομική ιδιοκτησία. Τέλος, με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς η απώλεια της πρώτης κατοικίας γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση, ενώ το δικαίωμα της απεργίας και η οποιαδήποτε δυνατότητα αντίδρασης είχε απομείνει, περιορίζεται.

Ένα και μόνο είναι το προαπαιτούμενο που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός, για να ξαναβρεί τη χαμένη του αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία: Η Χρυσή Αυγή να έρθει στα πράγματα, να διώξει όλους αυτούς που διακυβεύουν το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον των παιδιών μας και να προχωρήσει ξανά ένα νέο μέλλον για τον Ελληνισμό, για την Πατρίδα μας.