Ελένη Ζαρούλια: Μόνο αν κλείσουμε τα σύνορα, θα προστατευθούμε από την ισλαμική τρομοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 14:19

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης αναφορικά με τον κίνδυνο της ισλαμικής τρομοκρατίας και της αθρόας εισβολής τζιχαντιστών στην Πατρίδα μας, επισημαίνοντας πως μόνη λύση είναι η υιοθέτηση της πρότασης της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

Στη διενεργούμενη κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, τίθεται προς συζήτηση και προς διατύπωση γνώμης,  μια πρόταση, κατά την οποία και μεταξύ άλλων, εξετάζονται: η αύξηση σε ένα έτος, αντί έξι μήνες, της μέγιστης διάρκειας της προσωρινής επαναφοράς των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα, η αύξηση, από 30 ημέρες, σε έξι μήνες της μέγιστης διάρκειας των διαστημάτων παράτασης, η θέσπιση δυνατότητας παράτασης ελέγχων στα εσωτερικά μας σύνορα για μέγιστη περίοδο δύο ετών, όταν η σοβαρή απειλή για την εσωτερική ασφάλεια και τη δημόσια τάξη συνεχίζεται, πέραν της προθεσμίας του ενός έτους.

Με μια πρώτη προσέγγιση και με μια πρώτη επιδερμική ανάγνωση, καθίσταται σαφές πως πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο, σχεδόν άμεσα, δημιουργεί την ακόλουθη εύλογη απορία: Στην Ε.Ε., με τη σημερινή της μορφή, -τα Διευθυντήρια της οποίας έχουν υιοθετήσει, επί πολλές δεκαετίες τώρα και υλοποιούν πολιτικές ανοικτών συνόρων, πολυπολιτισμικότητας, συνειδητής αποδοχής και αναγκαστικής, επί των γηγενών ευρωπαϊκών λαών, δήθεν ενσωμάτωσης δεκάδων εκατομμυρίων αλλόθρησκων και αλλόφυλων εποίκων από την Ασία και την Αφρική-, υπάρχει, άραγε, κάποιος δικαιολογητικός λόγος για τη διενέργεια της εν λόγω συζήτησης περί προσωρινής επαναφοράς των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε.;  Και αν ναι, ποιος ακριβώς είναι αυτός;

Όταν η πολιτική την οποία επιβάλλει η σημερινή Ε.Ε. και την υλοποιούν κυβερνήσεις των επιμέρους κρατών, τα οποία την απαρτίζουν με την συνδρομή των αντεθνικών ΜΚΟ, είναι η πολιτική του refugees welcome, κρίνεται τουλάχιστον υποκριτικό να τίθεται από αυτούς τους ίδιους το ζήτημα ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα της και της χρονικής διάρκειας αυτών. Πάνω σε αυτή τη βάση σκέψης λοιπόν, το αντικείμενο της εν λόγω συζητήσης, της οποίας καλούμαστε να διατυπώσουμε γνώμη, μόνο ως αντιφατικό προς τη θέση και την κατεύθυνση στην οποία πορεύεται η σημερινή Ε.Ε. κρίνεται. Ταυτόχρονα δε, σφόδρα αντικρουόμενο με την πραγματικότητα των δεκάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων εποίκων στους οποίους η ίδια η Ε.Ε. ακρίτως και αφειδώς χορηγεί δικαιώματα, χρήματα, προνόμια και δια της βίας επί των όποιων διαφωνούντων γηγενών ευρωπαίων χριστιανικών λαών, επιβάλλει και ενσωματώνει στις επιμέρους εθνικές κοινωνίες.

Στο ανώτερο ερώτημα, το οποίο ετέθη σχετικά με την ύπαρξη δικαιολογητικού λόγου για τη διενέργεια της εν λόγω συζήτησης, την απάντηση την παρέχει το ίδιο το κείμενο της αιτιολογικής εκθέσεως της πρότασης για την τροποποίηση του κανονισμού Ε.Ε / 2016 / 399. Όπως λοιπόν αναφέρει, κατά την τελευταία διετία η προσωρινή επαναφορά του ελέγχου στα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε., γνωρίζει  σημαντική αύξηση από το Σεπτέμβρη του 2015, έχουν καταμετρηθεί περίπου 50 περιπτώσεις επαναφοράς και παράτασης των συνοριακών ελέγχων σε σύγκριση με 36 περιπτώσεις επαναφοράς του συνοριακού ελέγχου κατά την περίοδο 2006 - 2015. Η εξέλιξη αυτή οφειλόταν στις δευτερογενείς μετακινήσεις παράτυπων μεταναστών και στην αύξηση των συνοριακών τρομοκρατικών απειλών, που συνιστούν σοβαρή απειλή για την εσωτερική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη ορισμένων κρατών Σεγκεν και ανάγκασαν ορισμένα κράτη - μέλη, να παρατείνουν αρκετές φορές την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων. Ήδη τον Μάιο του 2017 η επιτροπή αναγνώρισε, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει νέες προκλήσεις για την ασφάλεια, όπως καταδεικνύεται από τις επανειλημμένες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ποιος είναι λοιπόν, ο δικαιολογητικός λόγος για την διενέργεια της εν λόγω συζήτησης, όπως προκύπτει από τα ανωτέρω. Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων και οι δευτερογενείς μετακινήσεις παράτυπων μεταναστών. Έπρεπε δηλαδή, η Ευρώπη να θρηνήσει εκατοντάδες αθώες ανθρώπινες ζωές ευρωπαίων χριστιανών πολιτών, εξαιτίας του ισλαμικού εξτρεμισμού και από τα χέρια των υποκινουμένων από απύθμενο θρησκευτικό μίσος μουσουλμάνων, στους οποίους μάλιστα απέδωσε η ίδια η Ε.Ε. την υπηκοότητα της απέναντι στον χριστιανισμό, προκειμένου να αφυπνισθούν τα διευθυντήρια της Ε.Ε.

Έπρεπε, δηλαδή να φτάσει η στιγμή που καραβιές και ορδές ατέλειωτες λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική, θα έφταναν έξω από τις πύλες της Βιέννης, της Ζυρίχης, του Μονάχου και του Βερολίνου για να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά των Βρυξελλών και του Στρασβούργου; Όταν οι ευρωπαίοι εθνικιστές μεταξύ των οποίων και ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή», χρόνια τώρα κρούαμε τον κώδωνα του επερχόμενου και ορατού σε εμάς θανατηφόρου κινδύνου, μας αντιμετώπισε η Ε.Ε. με διώξεις και φίμωση, με αντιρατσιστικούς νόμους και φυλακίσεις, το ίδιο όμως πράττει και σήμερα. Εδώ εδράζεται η υποκρισία αυτών, οι οποίοι προτείνουν ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα. Από τη μια διώκουν τους εθνικιστές, από την άλλη προτείνουν μια από τις λύσεις, τις οποίες οι ευρωπαίοι εθνικιστές έχουν ήδη προτείνει.

Ακόμα και σήμερα λοιπόν, υπάρχει χρόνος να σωθεί η Ευρώπη, τα ευρωπαϊκά έθνη και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, αρκεί να υλοποιηθούν τα αυτονόητα. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η χρονική διάρκεια των υπό συζήτηση ελέγχων, όσο η αποτελεσματικότητα αυτών. Η αποτελεσματικότητα αυτή όμως, τελεί σε άμεση συνάρτηση με την πολιτική βούληση, την οποία σαφώς και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν έχουν.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν, στο πλαίσιο της πολιτικής refugees welcome να επιτευχθούν αποτελεσματικοί έλεγχοι; Η γνώμη την οποία διατυπώνουμε λοιπόν, εμείς οι Έλληνες εθνικιστές σε σχέση με την υπό συζήτηση πρόταση, υιοθετεί ως στάση απέναντι στο ζήτημα και ιδίως στην ισλαμική τρομοκρατία και την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων, λαθρομεταναστών που ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και τζιχαντιστές και σκληροί ισλαμιστές φονταμενταλιστές ότι ακριβώς περιλαμβάνεται στην από 18 Μαρτίου 2016, κατατεθείσα από μας προς τη Βουλή των Ελλήνων πρόταση νόμου σχετικά με την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Μια πρόταση νόμου, την οποία ακόμη δεν έχει εισάγει προς επεξεργασία, συζήτηση και ψήφιση η Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία κατά τα ανωτέρω εφαρμόζει την πολιτική «refugees welcome», σε βάρος του Ελληνικού έθνους.

Θα την καταθέσω για τα πρακτικά, την πρόταση της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στη διατύπωση της γνώμης μας περιλαμβάνεται το άρθρο 1, της πρότασης νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και σύμφωνα με το οποίο και μεταξύ άλλων ο υπήκοος τρίτης χώρας που εξέρχεται ή επιχειρεί να εξέλθει από το ελληνικό έδαφος ή εισέρχεται ή επιχειρεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών. Χρηματική ποινή τουλάχιστον 5.000 € και παροχή κοινωφελούς εργασίας από 481 έως 720 ώρες. Μετατροπή ή αναστολή της ποινής δεν επιτρέπεται για τις ποινές που επιβάλλονται για παράνομη είσοδο ή έξοδο από τη χώρα. Η έκτιση της ποινής για το αδίκημα της παρούσας παραγράφου γίνεται σε ειδικά καταστήματα κράτησης λαθρομεταναστών, τα οποία βρίσκονται μακράν των κατοικημένων τόπων.

Περιλαμβάνει το άρθρο 2 της πρότασης νόμου περί κυρώσεων στους διακινητές, σύμφωνα με το οποίο και μεταξύ άλλων πλοίαρχοι ή κυβερνήτες πλοίου, πλωτού μέσου ή αεροπλάνου και οδηγοί κάθε είδους μεταφορικού μέσου που μεταφέρουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα πολίτες τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος ή στους οποίους έχει απαγορευθεί η είσοδος για οποιαδήποτε αιτία. Καθώς και αυτοί που τους παραλαμβάνουν από τα σημεία εισόδου τα εξωτερικά ή εσωτερικά σύνορα για να τους προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας ή στο έδαφος κράτους μέλους της Ε.Ε. ή τρίτης χώρας ή διευκολύνουν τη μεταφορά τους ή εξασφαλίζουν σ' αυτούς κατάλυμα για απόκρυψη τιμωρούνται: Α) Mε κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή 30.000 € έως 60.000 € για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο. Β) Με κάθειρξη τουλάχιστον 15 ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 200.000 € για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, αν ο υπαίτιος ενεργεί εκ κερδοσκοπίας κατά επάγγελμά ή κατά συνήθεια ή είναι υπότροπος ή έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου ή τουριστικού ή ναυτιλιακού ή ταξιδιωτικού πράκτορα ή αν δύο ή περισσότεροι ενεργούν από κοινού ή από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. Γ) Με ισόβια κάθειρξη και χρηματική ποινή τουλάχιστον 700.000 για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, αν στην περίπτωση του τελευταίου εδαφίου του στοιχείου β΄ επήλθε θάνατος.

Τέλος, στη διατύπωση της γνώμης μας σαφέστατα περιλαμβάνεται και η διενέργεια αυστηρής περιφρούρησης και ελέγχων τόσο των εσωτερικών όσο των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. από τις Ένοπλες Δυνάμεις του κάθε κράτους και εν προκειμένω των ελληνικών συνόρων μας από τον ελληνικό στρατό και το πολεμικό ναυτικό. Για να γίνουν φυσικά όλα αυτά, πρέπει να υπάρχει μια εθνική κυβέρνηση. Με την παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει αυτή η πολιτική βούληση, η φύλαξη των συνόρων, αφού ακούσαμε και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι είναι νίκη η κατάργηση των συνόρων.

Είναι νίκη, λοιπόν, τα θύματα που θρήνησε όλοι η Ευρώπη από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών. Για σας είναι νίκη, γιατί εσείς μισείτε την φυλή σας. Αν κάποιος λευκός άνθρωπος πεθαίνει εσείς χαίρεστε, αν όμως πειράξουν κάποιον αλλοδαπό , σας πιάνει η ευαισθησία σας και ο “Υπουργός ΠΡΟΠΟ” δίνει εντολές στους Έλληνες αστυνομικούς να χτυπήσουν Έλληνες την στιγμή που απειλούνται από παραβατικά στοιχεία αλλοδαπών.

Και θα κλείσω με το εξής. Ακούσαμε διάφορα για αυτούς τους τζιχαντιστές. Θα καταθέσω εδώ ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο Stade de France που έγινε τον Οκτώβριο, που ο κύριος αυτός ο  Αχμέτ Αλμουχαμέντ είχε περάσει από τη Λέρο με συριακό διαβατήριο. Οι ελληνικές αρχές απαντώντας σε ερώτημα των γαλλικών υπηρεσιών αν οι δύο τζιχαντιστές είχαν περάσει στην Ευρώπη από την Ελλάδα επιβεβαίωσαν ότι οι δύο ύποπτοι είχαν ταυτοποίηθει στην Λέρο, γι΄ αυτό μην μας λέτε παραμύθια κύριε “Υπουργέ ΠΡΟΠΟ”.

Για τα πρακτικά, παρακαλώ. Ο κίνδυνος είναι εδώ, απειλούμαστε και εσείς χαίρεστε!