ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ: 81,9% των Ελλήνων αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την Χρυσή Αυγή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 15:01

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ: 81,9% των Ελλήνων αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την Χρυσή Αυγή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» συμφωνούν σε μία σύνθετη ονομασία erga omnes με χρήση του όρου «Μακεδονία». Ακόμα και ο δήθεν «μακεδονομάχος» Καμμένος ψεύδεται ασύστολα, αφού ήταν βουλευτής και υπουργός όταν το 1997 τα κόμματα (συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ) συμφώνησαν να επιδιώξουν μία τέτοια λύση, ενώ τώρα στηρίζει αναφανδόν την κυβέρνηση των ανθελλήνων που προωθεί την προδοσία.

Το μόνο που παραμένει πιστό στις θέσεις που πρόσταξαν οι Έλληνες με τα μαχητικά συλλαλητήρια των αρχών της δεκαετίας του ’90 είναι η Χρυσή Αυγή, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό που δεν ήταν έως τώρα αντιληπτό, αν και για εμάς αδιάφορο, είναι αν, μέσα στα 20 και πλέον χρόνια που έχουν περάσει, έχει αλλάξει γνώμη ο Ελληνικός Λαός.

Επί αυτού σφυγμομέτρηση πραγματοποίησε η εταιρεία MRB για λογαριασμό της Real News και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά αποκαρδιωτικά για πολιτικάντηδες, αφού το 81,9% των Ελλήνων αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά και μόνο από την Χρυσή Αυγή στο θέμα της ονομασίας των σκοπίων. Από την άλλη πλευρά, ολόκληρο το υπόλοιπο «συνταγματικό τόξο» αντιπροσωπεύει το 8% των Ελλήνων και πιθανόν ένα 10% που δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση. 

Η ίδια εικόνα υποεκπροσώπησης των Ελλήνων εμφανίζεται και σε άλλα ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, η εγκληματικότητα και άλλα πολλά όπου όταν ερωτώνται οι Έλληνες δηλώνουν πλήρη ταύτιση με την Χρυσή Αυγή, κάνοντας έτσι αυτό το κλασσικό "πλην Χρυσής Αυγής" που ακούγεται συχνότατα στα κοινοβουλευτικά ρεπορτάζ να είναι επί της ουσίας "πλην Ελληνικού Λαού".