31 βουλευτές του Σύριζα ζητούν τον αφοπλισμό των Αστυνομικών

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 00:23

31 βουλευτές του Σύριζα ζητούν τον αφοπλισμό των Αστυνομικών

Τον αφοπλισμό των αστυνομικών ζητούν - εμμέσως πλην σαφώς - με ερώτησή τους στη βουλή 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της λεγόμενης «αριστερής πτέρυγας» (συνιστώσας) – αυτών που ψήφισαν τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους με «πόνο ψυχής» και… κλαίγοντας.

Οι τριτομνημονιακοί συνιστωσάκηδες χρησιμοποιούν ως πρόσχημα το πρόσφατο τραγικό περιστατικό με τους τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους και ζητούν τάχα να μάθουν την «διαδικασία μέσα από την οποία ελέγχεται η ικανότητα των αστυνομικών να φέρουν πυροβόλο όπλο».

Ωστόσο, ο σκοπός τους είναι άλλος και το πού το πάνε φαίνεται πεντακάθαρα από κάποια εκ των ερωτημάτων που θέτουν προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, όπως: «Ποιοι αστυνομικοί και για ποιους λόγους κρίνεται σκόπιμο να οπλοφορούν στις διαδηλώσεις;», «Πόσοι αστυνομικοί και σε ποιες υπηρεσίες έχουν κάνει χρήση του δικαιώματός τους να έχουν και ιδιωτικό οπλισμό πέραν του υπηρεσιακού τους; Υπάρχει πρόθεση αλλαγής του σχετικού πλαισίου;».

Ιδού ποιοι θέλουν αφοπλισμένους τους αστυνομικούς, για να είναι έρμαια των συντρόφων κακοποιών και τρομοκρατών: Φίλης Νίκος...

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net