28 Σεπτεμβρίου 2013: Δεν Ξεχνώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:28

28 Σεπτεμβρίου 2013: Δεν Ξεχνώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ξημερώματα Σεπτεμβρίου του 2013 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματικά επελαύνει στις δημοσκοπήσεις. Ένα ολόκληρο αμαρτωλό καθεστώς ανησυχεί και βλέποντας τις δημοσκοπήσεις φτιάχνει κατηγορητήρια.

Έρχονται ξημερώματα με κουκουλοφόρους που κρατούν αυτόματα όπλα και μας παίρνουν με χειροπέδες από το σπίτι μας. Μας μεταφέρουν στα κελιά της αντιτρομοκρατικής απ’ όπου στην πρώτη ευκαιρία δίνω την παρακάτω δήλωση η οποία δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”: “Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι’ αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής.”

Στα κελιά της Τιμής Οκτώβριος 2013

Οι εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και περισσότερο απ’ όλους οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” πανηγυρίζουν. Γράφω το πρώτο άρθρο για την εφημερίδα μας από το οποίο και τα εξής: “Πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί… Μας κατηγορούν ως... εγκληματική οργάνωση(!) χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτε. Στην πραγματικότητα το μεγάλο μας ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ότι σε μία διεφθαρμένη χώρα είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε και να το φωνάξουμε μέσα στη ίδια τη βουλή, που αποτέλεσε για δεκαετίες την χωματερή σκανδάλων …

Το μεγάλο μας έγκλημα είναι ότι μιλήσαμε για ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ στην εποχή του εθνομηδενισμού της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της σαπίλας και της διαφθοράς και το ακόμη μεγαλύτερο έγκλημά μας είναι ότι μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει ακόμη δυστυχώς γι’ αυτούς, ένα σεβαστό τμήμα του Λαού, εκατοντάδες χιλιάδες ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ευρίσκονται μαζί μας στην ουσία την Ιδεατή της Αληθείας, στα κελιά της Τιμής…

Η στόχευση αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ διώξεως προφανής. Γράφει στην Καθημερινή της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013, ο Γ.Π. Τερζής: «Ανακούφιση στο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και στο ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η είδηση της προφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής”... Γιατί αλήθεια ανακουφίστηκε ο Σαμαράς και η κυβέρνηση; Γιατί πολύ απλά η προφυλάκισή μου απεδείχθη μία δύσκολη υπόθεση για την οποία χρειάστηκαν “τηλεφωνήματα” από υπουργούς προς δικαστικούς… Παραμένουμε με το ηθικό υψηλό την ίδια ώρα που όλοι σε αυτήν την χώρα που κρατούν μέσα στο αμαρτωλό καθεστώς θέσεις εξουσίας, μας σταυρώνουν κυριολεκτικά. Ποιος θα ξεχάσει τις χρυσαυγιάδες σε όλα τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών;

Δεν τελειώσατε με τους Εθνικιστές Νοέμβριος 2013

Κορυφαία στιγμή του επικοινωνιακού σόου η παράνομη παρουσία μας με χειροπέδες στα κανάλια της διαφθοράς. Τους απαντώ: “Αυτοί που έστησαν την άθλια παράσταση με τα κανάλια και τις χειροπέδες έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με ανθρωπάκια, που θα έσκυβαν το κεφάλι, αλλά έπεσαν έξω. Ούτε κρυφτήκαμε, ούτε σκύψαμε το κεφάλι, αλλά υπερήφανα τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους σταυρωτήδες και τα πουλημένα τομάρια των καναλιών και με γεμάτη πάθος φωνή διακηρύξαμε την Πίστη μας στην Εθνική Ιδέα. Οι εικόνες με τους αγέρωχους άνδρες που είχαν στα χέρια χειροπέδες, αλλά ψηλά το κεφάλι, θα τους στοιχειώνουν για καιρό. Το «Ζήτω η Χρυσή Αυγή», «Ζήτω η Νίκη», «μη τους φοβάστε» θα γίνουν ο μόνιμος εφιάλτης τους.

Ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα τρόμου, όμως τελικά αυτό που έμεινε ήταν η εικόνα των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ στην ένοχη εξουσία τους, και ένα μεγάλο μέρος του Λαού είδε με ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα, στον καιρό της υποταγής, ανάμεσά τους κάποιοι ξεχωριστοί, που έχουν την δύναμη της ψυχής, όντας σιδηροδέσμιοι να κοιτάνε προκλητικά στα μάτια και να φτύνουν την αμαρτωλή εξουσία τους.”

Το μήνυμα τρόμου δεν πέρασε! Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή και αγωνίζεται για μια νέα Ελλάδα! Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Ψηλά τις Σημαίες!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή