«Προσφυγόπουλο» επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην Μόρια: Είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια!

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 23:32

Ακόμα ένα περιστατικό βίας κατά αστυνομικών σε hot spot. Αυτή την φορά ένας ανήλικος λαθρομετανάστης ή ένα «προσφυγόπουλο» στην πολιτικά ορθή διάλεκτο αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών και “αντιστάθηκε” για να διαφύγει την σύλληψη.

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε είχε στην κατοχή του και δύο μαχαίρια μήκους 10 και 20 εκατοστών! Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

«Συνελήφθη, την Παρασκευή (29-03-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 16 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 16χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ ακολούθως αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συλληφθείς είχε επίσης στην κατοχή του δύο (2) μαχαίρια, μήκους -10- και -20- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν».

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην χώρα των ανοιχτών συνόρων.