“Πολυπολιτισμική Ευρώπη”: 15χρονη βιάστηκε από αφγανό λαθρομετανάστη στην Γερμανία

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 19:39

“Πολυπολιτισμική Ευρώπη”: 15χρονη βιάστηκε από αφγανό λαθρομετανάστη στην Γερμανία

Άλλη μια ιστορία αποτροπιασμού και φρίκης έγινε γνωστή στην Γερμανία, καθώς στην σύλληψη ενός 21χρονου αφγανού και στην αναζήτηση ενός άλλου ομοεθνούς του ηλικίας 18 ετών για τον βιασμό μιας 15χρονης προχώρησε η γερμανική αστυνομία.

Ο 21χρονος, που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Φ., και ο συνεργός του κατηγορούνται ότι αφού ακολούθησαν το θύμα τους, στην συνέχεια το έσυραν σε μια δημόσια τουαλέτα σε παιδική χαρά όπου και την βίασαν σε ένα προάστιο του Βερολίνου.

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η ίδια η 15χρονη δύο ημέρες μετά το περιστατικό με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι το κορίτσι ήταν τόσο σοκαρισμένο, ώστε να χρειαστεί να διακοπεί η κατάθεσή της την οποία ολοκλήρωσε μια ημέρα αργότερα.

Σύμφωνα με την Bild ο 18χρονος συνεργός του Μοχάμεντ Φ. ήρθε στην Γερμανία ως «ασυνόδευτος πρόσφυγας», αλλά έχει ήδη «φάκελο» στην γερμανική αστυνομία για υποθέσεις επιθέσεων.

Ο Μοχάμεντ Φ. συνελήφθη τελικά το βράδυ της Παρασκευής με την γερμανική εφημερίδα Bild να υποστηρίζει ότι η είδηση έγινε γνωστή στις αρχές της εβδομάδας από φόβο μήπως υπάρξουν επεισόδια όπως αυτά που συνέβησαν στο Φράιμπουργκ μετά το βιασμό 18χρονης από επτά σύρους «πρόσφυγες».

Η αστυνομία από την πλευρά της απαντά ότι αυτό δεν έγινε γιατί τότε δεν είχε στην διάθεσή της το όνομα του συλληφθέντα. Σύμφωνα, δηλαδή, με το δημοσίευμα της Bild, η αστυνομία προτίμησε να κρατήσει κρυφό το περιστατικό του βιασμού, για να μην ξεσπάσει η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου ενάντια σε έναν ακόμη εγκληματία, ο οποίος υπό το πρόσχημα του «πρόσφυγα» ήρθε στην Ευρώπη όχι «για μια καλύτερη ζωή», αλλά για να διαπράξει κακουργηματικές πράξεις σε βάρος άλλου ανθρώπου.

Οι «αλληλέγγυοι», οι «αντιρατσιστές» και οι υπόλοιποι ακόλουθοι της «πολιτικής ορθότητας» και των πολυπολιτισμικών κοινωνιών είναι σίγουρο ότι θα σιωπήσουν (και) σ’ αυτήν την κραυγαλέα περίπτωση βιασμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ