Προκλητικές κι αδικαιολόγητες προσαγωγές στελεχών της Χρυσής Αυγής

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 - 00:36

Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμειξή της σε περιστατικά βίας και καταγγέλλει την συμμετοχή της αστυνομίας στον αγώνα του συστήματος εναντίον της ιδίως κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Ας σημειωθεί ότι εντελώς παράτυπα προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ και οι δύο εκλεγμένοι βουλευτές μας, Ηλίας Παναγιώταρος και Βουλδής Ιωάννης. Το γεγονός αυτό φανερώνει ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί του ανθελληνικού κράτους του Μνημονίου.

Υ.Γ.: Η Χρυσή Αυγή καλεί την ηγεσία της Αστυνομίας να κάνει επιτέλους τη δουλειά τους, να περιφρουρήσει την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και να πάψει να παίζει σε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των χιλιάδων Ελλήνων Αστυνομικών που δίνουν ηρωικά τη μάχη ενάντια στο έγκλημα.