Δελτίο τύπου Ε.ΛΑ.Μ.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 - 04:26

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου για το υποτιθέμενο συμβάν στο οποίο, σύμφωνα με την Χαραυγή, μέλη μας εκπαιδεύονταν στην ρίψη όλμων.

"Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι εξετάζεται περιστατικό κατά το οποίο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, κάτω από άγνωστες συνθήκες, την 11η Μαΐου 2012 κάλεσε για εκτέλεση βολής τυφεκίου μη εξουσιοδοτημένο άτομο χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία (Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης). Οι αρμόδιες στρατιωτικές αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση."

Από την ανωτέρω ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, διαφαίνονται τα ψεύδη της Χαραυγής, περί βολής όλμων και στρατιωτικής εκπαίδευσης "Ελαμιτών". Δυστυχώς όμως ακόμα και αυτή η ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει εντελώς την κατάσταση αφού αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει κάτι μεμπτό.

Ελπίζουμε η Εθνική Φρουρά, να βγάλει έξω όλη την αλήθεια για το περιστατικό για να σταματήσει επιτέλους το κυνήγι μαγισσών.

Όσο για την Χαραυγή, αν δεν ήταν μία κομματική φυλλάδα θα περιμέναμε τουλάχιστον ένα mea culpa. Δυστυχώς γι' αυτούς η αλήθεια, όση προπαγάνδα και να κάνουν, δεν μπορεί να αλλοιωθεί.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)