Τοποθέτηση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” για την υποκριτική στάση του αρμόδιου Περιφερειάρχη απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων Σερρών

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 - 14:02

Τοποθέτηση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” για την υποκριτική στάση του αρμόδιου Περιφερειάρχη απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων Σερρών

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας συνεδρίασε στις 14 Απριλίου στην πόλη των Σερρών, σε εφαρμογή της απόφασής του για μια σειρά αποκεντρωμένων συνεδριάσεων και, για μια ακόμη φορά, επιχειρήθηκε η μετατροπή του σε φιέστα προσωπικής προβολής του περιφερειάρχη.

Συγκεκριμένα στις ανακοινώσεις, που προηγήθηκαν της συνεδρίασης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας προσπάθησε να μιλήσει για όλα τα φλέγοντα ζητήματα των Σερρών και να πείσει για το δήθεν ενδιαφέρον του για την πληρωμή των τευτλοπαραγωγών, για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων καθώς ακόμη και για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Κατά την τοποθέτηση της η "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" καυτηρίασε την υποκριτική στάση του μονίμως απόντα περιφερειάρχη, θυμίζοντάς του ότι η παράταξή του ήταν που συναίνεσε στο κλείσιμο των εργοστασίων της ζάχαρης και ο δικός τους υπουργός Χατζηδάκης ήταν αυτός που βάφτισε «φρέσκο» το γάλα μιας εβδομάδας, ενώ οι ανασκαφές στην Αμφίπολη σταμάτησαν με εντολή του δικού τους πρωθυπουργού.

Του θύμισε, επίσης, ότι με δική τους ευθύνη ο κάμπος των Σερρών παρέμεινε και εξακολουθεί να είναι ανοχύρωτος στις θεομηνίες, ενώ κανείς από τους κατοίκους δεν έχει πάρει δεκάρα αποζημίωση για τις τελευταίες πλημμύρες.

Αντί λοιπόν ο περιφερειάρχης  να κομπάζει για το ανύπαρκτο έργο του, καλά θα κάνει να ασχοληθεί πραγματικά με τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και των κατοίκων της.