Τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για την καταστροφή στον Σαρωνικό

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:30

Τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για την καταστροφή στον Σαρωνικό

Στην 28η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με την μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή που συνετελέσθη λόγω ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό.

Ενημέρωση κατ’ ευφημισμό βέβαια αφού κανείς από την διοικούσα παράταξη δεν ήξερε κάτι επιπλέον από όσα γνωρίζαμε ήδη μέσω των ΜΜΕ ενώ παράλληλα ούτε προτάθηκε κάτι ουσιαστικό εκ μέρους της πολιτικής προστασίας που είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας Αττικής.

Εκείνο όμως που προκάλεσε κυριολεκτικά θυμηδία ήταν η προφανής προσπάθεια της παράταξης της κας Δούρου να συγκαλυφθούν οι πολιτικές ευθύνες και η εγκληματική αμέλεια που επέδειξε η όμορη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε στην παράταξη της κας Δούρου τον επικοινωνιακό θόρυβο που προκαλούσαν ακόμα και για θέματα πολύ πιο ασήμαντα, επιβάλλεται όμως να τονίσουμε ξανά πως καθήκον της περιφερειακής αρχής είναι να εκπροσωπεί το σύνολο των πολιτών της και όχι να χαϊδεύει συνεχώς το κομματικό της ακροατήριο.

Όπως τονίσαμε και κατά την επίσημη τοποθέτηση μας στην συγκεκριμένη συνεδρίαση η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα συνεχίσει τον πολιτικό της αγώνα εναντίον όλων όσων εκπροσώπων  του παλαιού πολιτικού κατεστημένου αδιαφορούν και υπονομεύουν συστηματικά την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αττικής.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»