Ανακοίνωση σχετικά με την μη πληρωμή της μισθοδοσίας των φυλάκων αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 - 14:51

Εποχιακοί εργαζόμενοι στις κατά τόπους αρχαιολογικές υπηρεσίες του νομού μας παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από δύο μήνες. Εάν επρόκειτο να καλυφθούν ανάγκες λαθρομεταναστών και ψευτοπροσφύγων, είμαστε βέβαιοι ότι θα έβρισκαν να διαθέσουν τα απαραίτητα κονδύλια.

Περιήλθε εις γνώσην μας ότι οι εποχιακοί εργαζόμενοι στις κατά τόπους αρχαιολογικές υπηρεσίες του νομού μας παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από δύο μήνες σε μία εποχή οικονομικής ασφυξίας, χάρις στην αναλγησία ορισμένων βολεμένων του πολιτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας. Το αποτέλεσμα είναι ότι πολλές οικογένειες των συμπατριωτών μας αυτών αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος που δίνει προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες και σε κάθε άλλο απρόσκλητο αλλοδαπό και αφήνει τους Έλληνες πολίτες και τις ανάγκες τους σε δεύτερη μοίρα; Τι περιμένει κανείς από ένα κράτος που  έφτιαξαν και διοίκησαν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και σήμερα το διοικούν οι ψεύτες και λαοπλάνοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Όταν όμως πρόκειται να επιβάλλει μνημόνια, φόρους και άλλα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων, αυτό το κράτος-παρωδία που καταδυναστεύει τους Έλληνες είναι πάντα πρόθυμο και γρήγορο στις ενέργειές του. Εάν επρόκειτο να καλυφθούν ανάγκες λαθρομεταναστών και ψευτοπροσφύγων, είμαστε βέβαιοι ότι θα έβρισκαν να διαθέσουν τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να μην λείψει τίποτα από τους παράνομους αυτούς εισβολείς.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αναλγησία των υπευθύνων και δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των εποχιακών εργαζομένων στις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Θα τους συνδράμει με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να λάβουν τα οφειλόμενα σε αυτούς δεδουλευμένα το συντομότερο δυνατό. Ας γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ότι παρακολουθούμε το θέμα και δεν θα διστάσουμε να προσφύγουμε όπου χρειαστεί και να τους καταγγείλουμε εάν συνεχιστεί ο εμπαιγμός των εργαζομένων. 

Όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα, κάποιοι πολιτικάντηδες παλαιοκομματικής κοπής, μεταξύ τους και κυβερνητικοί, ξαφνικά «ευαισθητοποιήθηκαν» και, για το θεαθήναι, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα προβλήματα των εργαζομένων, σαν να μην τα γνώριζαν! Επίσης προσπάθησαν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, να καπελώσουν τον αγώνα των εργαζομένων άμεσα και έμμεσα. Όμως πλέον οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και δεν εξαπατώνται! 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ως το μοναδικό γνήσιο φιλεργατικό, λαϊκό και εθνικιστικό κίνημα, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων

Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου