Το μήνυμα της Χρυσής Αυγής Νοτίου Αιγαίου για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 - 19:35

Το μήνυμα της Χρυσής Αυγής Νοτίου Αιγαίου για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σήμερα είναι η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενός από τους βασικότερους πυλώνες του Έθνους. Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι η εγγύηση της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας του Ελληνικού Λαού. Ο Ελληνικός Λαός, απολαμβάνοντας την ασφάλεια που του παρέχουν και εκτιμώντας το κοινωνικό τους έργο, πάντα τις κατατάσσει στην πρώτη θέση στον δείκτη εμπιστοσύνης των Θεσμών που συναπαρτίζουν το κράτος.

Οι εκπρόσωποι των αντεθνικών συμφερόντων των Βρυξελλών και του ΔΝΤ, υποβαθμίζουν την προσφορά τους και απαξιώνουν τα στελέχη τους κατ’ εντολήν των αφεντικών τους με σκοπό να δημιουργήσουν μία νέα κερκόπορτα που θα οδηγήσει στην καταστροφή της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στα ύπουλα αυτά σχέδια των ελληνόφωνων υπαλληλίσκων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βρισκόταν και βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις, τιμά και σέβεται την προσφορά και τις θυσίες όλων των στελεχών της. Γι’ αυτό ας μην απελπίζονται οι φρουροί  του Γένους. Η Χρυσή Αυγή,  το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, που είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Χώρας, σύντομα θα τους απαλλάξει από τις βδέλλες των διεθνών τοκογλύφων.

Ο εκπρόσωπος για το Νότιο Αιγαίο
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ