Το δημοτικό συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου ενέκρινε το ψήφισμα της Ελληνικής Αυγής κατά του “συμφώνου συμβίωσης”

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 - 15:05

Το δημοτικό συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου ενέκρινε το ψήφισμα της Ελληνικής Αυγής κατά του “συμφώνου συμβίωσης”

Ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου Δημήτρης Μακρής κατέθεσε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (23-12-2015) για το Νομοθέτημα Τερατούργημα όπως και αναφέρθηκε στην ομιλία του για το Σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Σώματος.

"Παρακολουθώντας την  χθεσινή Πολιτική επικαιρότητα θα ήθελα να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου ως  Έλληνας πολίτης και ως Χριστιανός ορθόδοξος, που παραμονές της μεγαλύτερης Εορτής του Χριστιανισμού η  Ελληνική Συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ έφερε προς ψήφιση  το πιο επαίσχυντο Νομοσχέδιο. Θυμίζω επιγραμματικά ότι στην αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών οι κίναιδοι δεν είχαν το δικαίωμα να πολιτευτούν, να ψηφίσουν και δεν μπορούσαν ούτε καν μάρτυρες σε δικαστήρια να είναι.

Η Παράταξη μου και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε το εν λόγω νομοσχέδιο που έχει σαν σκοπό να πλήξει τον θεσμό της  Ελληνικής οικογένειας και την Ορθόδοξη  χριστιανική μας πίστη με μόνο σκοπό να εξυπηρετήσει  τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εμείς πιστεύουμε ότι το Έθνος μας θα ορθοποδήσει στηριζόμενο σε τρεις πυλώνες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας και όχι υιοθετώντας ξένα πρότυπα που καμία σχέση δεν έχουν με την ιστορία μας  και τον πολιτισμό μας".

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - Ψήφισμα διαμαρτυρίας για το σύμφωνο συμβίωσης Ομοφυλοφίλων

Ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου"  ως Έλληνας πολίτης και ως Ορθόδοξος χριστιανός, καταδικάζω το επαίσχυντο Νομοσχέδιο του Συμφώνου Συμβίωσης ομοφυλοφίλων όπου ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο την 22 Δεκεμβρίου 2015. Καλώ όλους τους δημοτικούς Συμβούλους και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να καταδικάσουν το εν λόγω Νομοθέτημα που έχει σαν απώτερο σκοπό την διάλυση του θεσμού της Ελληνικής οικογένειας, εξυπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και βάλουν έμμεσα κατά των Ορθόδοξων Χριστιανικών μας Πιστεύω.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος