Συνεδρίαση 30ης Ιουλίου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 - 19:42

Συνεδρίαση 30ης Ιουλίου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Στό περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης ,της 30/7/2015,συζητήθηκε η ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,σχετικά με τά ληστρικά τέλη πνευματικών δικαιωμάτων που αναγκάζονται να πληρώσουν οι καταστηματάρχες,με τον ΝΟΜΟ 2121/93!
Η ερώτηση έτυχε θετικότατης  αποδοχής από την  πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων,παρότι ό συνδυασμός του ΚΚΕ πήγε να αντιδράσει,με ανόητους χαρακτηρισμούς,τελικά ακυρώθηκε μόνοστου από την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των περιφερειακών συμβούλων Κρήτης,που τον χαρακτήρισαν γραφικό!

Επίσης καταγγείλαμε την ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού,που έχει αναλάβει το έργο καθαρισμού του ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ,καθότι έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους επί τέσσερις μήνες,και καταπατεί τα εργασιακά δικαιώματα,πλέον της εξαώρου εργασίας!
Σε αναφοράμας τόσο προς τις δικαστικές αρχές,όσο και πρός την 

Εγκρίθηκε η αιτησήμας για χορήγηση υλικής,και οικονομικής βοήθειας που αιτηθήκαμε, για την ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,που κάθε χρόνο αναλαμβάνει εθελοντικά ,την πρόληψη πυρκαγιών στο νησίμας!

Εγκρίθηκε η χορήγηση βοήθειας,προς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΑΣΚΥΦΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ,που υπάρχει ένα ανεκτίμητης αξίας υλικό,μονάδικο στον κόσμο,όπου και την επιμελητείατου έχει ένας συγχωριανός μας!

Την 31/7/2015 ,κληθήκαμε από τους υπαλλήλους καθαριότητος του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ,όπου και ενημερωθήκαμε για τα σοβαρά προβλήματα που άφησε πίσωτου ,ό πρώην εργοδότης,με απλήρωτους πολλούς μισθούς,και διάφορα άλλα τερτίπια,εξαπάτησε περίπου πενήντα υπαλλήλους!

Να σημειώσουμε δε,ότι ο συγκεριμένος ιδιώτης εργολάβος,έχει πιθανόν αναλάβει την καθαριότητα,και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,αλλά και του ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ,που παραπάνω αναφέραμε!
Αρωγοί στό δίκαιο του Ελληνα εργαζόμενου,θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων,και θα αγωνιστούμε,για κάθε δίκαιο αιτημάτους!
     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ