Πολιτική δίωξη κατά της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη, επειδή δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 14:18

Πολιτική δίωξη κατά της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη, επειδή δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Μια νέα εις βάρος μου υπόθεση ήρθε να προστεθεί στις παρελθοντικές διώξεις. Συγκεκριμένα εκτελώντας την υπηρεσία μου ως επικεφαλής εποχούμενης περιπολίας της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου σταμάτησα προς διενέργεια ελέγχου όχημα το οποίο έκρινα προς ηταν για έλεγχο.

Το όχημα το οδηγούσε πολίτης Σκοπίων, είχε Ελληνικές πινακίδες, πλην όμως σε καταφανέστατο σημείο είχε το ανύπαρκτο διακριτικό κράτους (ΜΚ) και στα Σλάβικα πάνω από την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έγραφε κάτι στα σλαβικά.

Του ζήτησα να βγάλει το διακριτικό (ΜΚ), διότι δεν υφίσταται τέτοιο κράτος και διότι το όχημα του έφερε Ελληνικές πινακίδες ταξινόμησης. Του εξήγησα ότι σκοπιανή προπαγάνδα στην πατρίδα μας δεν χωράει και ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική! Το παράνομο αυτοκόλλητο αφαιρέθηκε και μετά από τρεις μήνες ήρθε καταγγελία για τις ενέργειες μου που με παραπέμπουν σε Διενέργεια εξέτασης για το αν έχω υποπέσει σε πειθαρχικό ή ποινικό αδίκημα.

Ένα έχω να απολογηθώ: Για κανέναν μισθό, καμία θέση, καμία μελλοντική σύνταξη δεν παίρνω τίποτα πίσω! Πολύ παραπάνω δεν προδίδω τις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου και δεν παραδίδω την ιστορία μου και τον πολιτισμό του Έθνους μου που έχει μια συνέχεια δέκα χιλιάδων ετών.

Δεν προδίδω και δεν κάνω πίσω και απέναντι στους Κρήτες που με εμπιστεύτηκαν ψηφίζοντας τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη, που στηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή, το μόνο πολιτικό κίνημα που αντιτίθεται στο ξεπούλημα της πατρίδος μου!

Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος
Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
Ελληνική Αυγή για την Κρήτη