Περί της ειδικής συνεδρίασης με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων έτους 2018 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 13:09

Περί της ειδικής συνεδρίασης με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων έτους 2018 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

O συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος της Κεντρικής Μακεδονίας Φώτης Γραικός στην ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων του έτους 2018 της ΠΚΜ, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Η Ελληνική Αυγή, όπως είναι σε όλους γνωστό , έχει αποκλειστεί παράνομα και αυθαίρετα από τις Οικονομικές Επιτροπές της ΠΚΜ . Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε ότι ο αποκλεισμός αυτός, τον οποίο επέβαλλαν σε απόλυτη ταύτιση και συμπαιγνία όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές παρατάξεις, συνιστά για την παράταξή μας τίτλο τιμής.

Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει την δυνατότητα να στηλιτεύσουμε την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τόσο της πλειοψηφούσας παράταξης στην ΠΚΜ όσο και των υπολοίπων παρατάξεων της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, το σύνολο των οποίων είναι προσκολλημένο στις ίδιες αδιέξοδες φιλομνημονιακές πολιτικές που πιστά υπηρετούν οι κομματικοί τους φορείς.

H Ελληνική Αυγή είχε καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του έτους 2018 ως μη βιώσιμο και ως προϊόν μιας οικονομικής διαχείρισης απόλυτα ενταγμένης  στις μνημονιακές πολιτικές και δεσμεύσεις οι οποίες διέπουν και την κεντρική διοίκηση, όσον αφορά στην διαχείριση της εθνικής μας οικονομίας. Στην πορεία του προηγούμενου έτους οι καταστρατηγήσεις, οι τροποποιήσεις και οι υπερβάσεις του   προϋπολογισμού αυτού δικαίωσαν την στάση και την θέση της παράταξής μας.

Ως εκ τούτου, μένοντας σταθεροί στις θέσεις μας και σεβόμενοι την εντολή την οποία έχουμε λάβει από τους πολίτες της κεντρικής Μακεδονίας, απέχουμε από την Ειδική Συνεδρίαση για την παρουσίαση των πεπραγμένων της ΠΚΜ για το έτος 2018 ,θεωρώντας ότι μοναδικός σκοπός αυτής είναι η κάλυψη των αδυναμιών και της ανεπάρκειας της παράταξης του κ. Τζιτζικώστα».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ