Παρουσία της Ελληνικής Αυγής Αν Μακεδονίας-Θράκης στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σωματείου ΑμεΑ Δράμας

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 - 15:20

Παρουσία της Ελληνικής Αυγής Αν Μακεδονίας-Θράκης στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σωματείου ΑμεΑ Δράμας

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Α.Μ-Θράκη, συναγωνιστή Δημητρίου Μιμίδη παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Δράμας.

Το Σωματείο ΑμεΑ Δράμας υφίσταται από το 2010, αλλά δεν διέθετε την δική του στέγη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό παραχώρησαν το κτίριο της παλιάς Στρατολογίας Δράμας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να στεγαστεί το Σωματείο ΑμεΑ. 

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων παραβρέθηκε πολύς κόσμος, καθώς και συναγωνιστές της Τ. Ο. Δράμας, όπως και ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Α.Μ-Θράκη, συναγωνιστής Δημήτριος Μιμίδης, ο οποίος ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία.

Σε σύντομη δήλωση που παραχώρησε ο συναγωνιστής Μιμίδης γκρέμισε την άθλια προπαγάνδα των καναλιών της διαπλοκής που λασπολογούν κατά του Κινήματός μας, για τον δήθεν σκοπό της Χρυσής Αυγής να εξοντώσει τα άτομα με αναπηρία. Αντίθετα με όσα λένε οι νταβαντζήδες της "ενημέρωσης", η Χρυσή Αυγή έχει εκλέξει ΑμεΑ σε θέσεις Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων.