Παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας για την βλάσφημη παράσταση

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 22:03

Παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας για την βλάσφημη παράσταση

Το θέμα της προβολής σε θέατρο της Θεσσαλονίκης της βλάσφημης θεατρικής παράστασης “Η ώρα του διαβόλου” η οποία προσβάλει βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, έθεσε με παρέμβασή του στο περιφερειακό συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” Νίκος Χρυσομάλλης.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κατέθεσε αντίγραφο της μηνύσεως την οποία το Σάββατο 21 Οκτωβρίου υπέβαλλαν στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά των συντελεστών της επίμαχης θεατρικής παράστασης. Ταυτόχρονα ζήτησε από τους επικεφαλής όλων των υπολοίπων παρατάξεων να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Όπως ήταν δυστυχώς αναμενόμενο, ούτε ο περιφερειάρχης ο οποίος ήταν παρών, ούτε κάποια από τις περιφερειακές παρατάξεις -πλην της Ελληνικής Αυγής- δεν τοποθετήθηκε, δεν αντέδρασε και δεν καταδίκασε ένα έργο βλάσφημο , η προβολή του οποίου συνιστά το ποινικό αδίκημα της κακόβουλης βλασφημίας και θίγει την θρησκευτική πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Σε πλήρη σύμπνοια μεταξύ τους, αριστεροί και δήθεν “δεξιοί” στο περιφερειακό συμβούλιο απέδειξαν για μια ακόμη φορά την πλήρη υποταγή τους στα κελεύσματα της νέας τάξης πραγμάτων η οποία πολεμά με λύσσα καθετί το Ελληνικό και Ορθόδοξο.

Θεσσαλονίκη, 23-10-2017

Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία
Νίκος Χρυσομάλλης