Παρεμβάσεις Ελληνικής Αυγής για την Αττική για λαθρομετανάστευση και υπέρ Ελλήνων δανειοληπτών

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 - 13:43

Η "Ελληνική Αυγή για την Αττική"  έθεσε υπόψιν της διοικούσας αρχής δύο μείζονα ζητήματα προς συζήτηση, συνεπής ως προς την δέσμευση της στους συμπολίτες μας ότι θα είναι παρούσα όπου επιβάλλεται. Βέβαια δεν τρέφουμε αυταπάτες πως η διοίκηση της  περιφέρειας Αττικής θα ασχοληθεί με τα θέματα αυτά αλλά εμείς, ως αιρετοί εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση, οφείλουμε όπως πάντα να δίνουμε με συνέπεια την πολιτική μάχη για την προάσπιση του Εθνικού συμφέροντος.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Ενημέρωση για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην περιφέρεια Αττικής»

Τα πρόσφατα γεγονότα κατά την επίσκεψη του κ. Μουζάλα στο «hot spot» του Ελληνικού, οι αντιδράσεις των γονέων για την φοίτηση παιδιών λαθρομεταναστών σε δημόσια σχολεία και τα συνεχή κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, απέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τραγικό αδιέξοδο της αντεθνικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που έχει υιοθετήσει τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και οι προκάτοχοι τους. Η πολιτική μας τοποθέτηση για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι γνωστή και την υποστηρίζουμε σθεναρά μέχρι κεραίας οπότε και δεν χρειάζεται να την επαναλάβουμε.

Η περιφερειακή αρχή οφείλει έστω να μας ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται εντός των ορίων της περιφέρειας Αττικής, τον όποιο συνολικό σχεδιασμό της για την διαχείριση του προβλήματος καθώς και τα δημόσια σχολεία στα οποία σκοπεύει να επιβάλλει την φοίτηση των παιδιών τους. Αιτούμαστε την παρουσία του αρμόδιου υπουργού σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ή τουλάχιστον υπηρεσιακού παράγοντα αντίστοιχα προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις.

«Προτεινόμενο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης για την 5η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου σχετικά με την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης υπέρ του συλλόγου δανειοληπτών ελβετικού φράγκου»

Το ζήτημα σχετικά με δανειολήπτες που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό φράγκο είναι μείζον και αφορά σύμφωνα με τα στοιχεία περίπου 70.000 Έλληνες πολίτες. Πρόσφατα ο σύλλογος δανειοληπτών ελβετικού φράγκου απέστειλε σε όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής ενημερωτικό φάκελο με τις ενέργειες και τον δικαστικό αγώνα που δίνουν προκειμένου να διευθετηθεί δίκαια το θέμα αυτό.

Ως παράταξη θέτουμε το συγκεκριμένο ζήτημα εκ νέου, θεωρώντας ότι επιβάλλεται να γίνει μία ενημέρωση και εκτενής συζήτηση επί του θέματος, συζήτηση η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από έκδοση σχετικού ψηφίσματος συμπαράστασης.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»