Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση της “Ελληνικής Αυγής” για συμπόρευση με τον Αγώνα των αγροτών

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 - 12:30

Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση της “Ελληνικής Αυγής” για συμπόρευση με τον Αγώνα των αγροτών

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π Μεσολογγίου συζητήθηκε, πέρα των άλλων θεμάτων, και το θέμα στήριξης με ψήφισμα του αγροτικού Αγώνα, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Στις τοποθετήσεις των παρατάξεων ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Δημήτρης Μακρής δήλωσε ότι θα πρέπει σε αυτόν τον Αγώνα που είναι όλων των Ελλήνων Αγροτών να είμαστε όλοι  ενωμένοι και οι μόνες σημαίες που θα κυματίζουν στις κινητοποιήσεις να είναι η Ελληνική και η Μαύρη σημαία και καμιά απολύτως κομματική!

Κατόπιν κατατεθήκαν ερωτήσεις για θέματα του Δήμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΚΡΗΣ Δημήτρης                                     

Αριθμός Πρωτοκόλλου  1/1α/18-1-2016

ΘΕΜΑ.Ερωτήσεις στον κ. Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου ΚΑΡΑΠΑΝΟ Νικόλαο

1) Tι μέλλει γενέσθαι με το ΝΕΡΟ του Αιτωλικού; Αν γίνονται εργασίες, ποιο το κόστος των εργασιών και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί το Αιτωλικό να έχει καθαρό και πόσιμο Νερό.

2) Τι γίνεται με τα αυθαίρετα παραπήγματα των Αθιγγάνων που έχουν καταλάβει Παράνομα Δημόσια η Δημοτική Έκταση στις περιοχές (Είσοδο Αιτωλικού- βόρεια πλευρά Αιτωλικού δίπλα από το Ρέμα-Δυτικά του Αιτωλικού όπισθεν του Γηπέδου).

Ποιες οι προθέσεις σας, ποιες οι ενέργειες που κάνατε μέχρι σήμερα και ποιος ο τρόπος για να αποκατασταθεί επιτέλους η Νομιμότητα.

3) Ακούγεται ότι ζητήθηκε Χώρος στον Δήμο μας για Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών. Αν αληθεύει, ποιος ο Χώρος που ζητήθηκε και ποιες είναι  οι προθέσεις σας για το ζήτημα αυτό.

Παρακαλώ όπως μου απαντηθούν Εγγράφως και σε εύλογο Διάστημα.

Ι.Π Μεσολογγίου 18-1-2016