Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και η “Ελληνική Αυγή για την Φυλή” στο αντάμωμα Β. Ηπειρωτών Φυλής

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:57

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και η “Ελληνική Αυγή για την Φυλή” στο αντάμωμα Β. Ηπειρωτών Φυλής

Στο αντάμωμα Β. Ηπειρωτών Φυλής παρευρέθη ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής Θοδωρή Τσέλα, καθώς και κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή όπου συμμετείχαν η Αλεξία Κατοίκου - Τομεάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, ο Πλατσατούρας Ιωάννης - Τομεάρχης Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Μαθιουδάκης Μανώλης - Τομεάρχης Πρασίνου, ο Ευριπίδης Βεδουράς - Τομεάρχης Περιβάλλοντος, ο Σωτήρης Γκόγκος αν. Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, ο Σταύρος Καταπόδης αν. Τομεάρχης Αθλητισμού, καθώς και η Μαρία Προβατάρη αν. Τομεάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης και  η Νεκταρία Αθητάκη - αν. Τομεάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Η υποδοχή του κόσμου υπήρξε τόσο θερμή που μας γέμισε με περισσότερη ευθύνη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να γίνει η Φυλή πραγματικά τόπος να ζεις. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Χρήστος Παππάς έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό όπου - καταχειροκροτήθηκε - τονίζοντας ότι: "Δεν υπάρχει κατ΄ ουσίαν Β. Ήπειρος, η Ήπειρος είναι μία ενιαία και είναι πάντα Ελληνική". Τόνισε προς όλους την φράση του: "Κρατείστε την σπίθα της Β. Ηπείρου αναμμένη στους δύσκολους καιρούς."

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Θοδωρής Τσέλας, αλλά και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο Β. Ηπειρωτών κ. Βασιλείου αλλά και όλο το Δ.Σ, του συλλόγου για την άψογη φιλοξενία και να δηλώσουν δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση τους στα προβλήματα των Β. Ηπειρωτών.

Λευτεριά στην Β. Ήπειρο!