Καταγγελίες Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη σχετικά με τις επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 - 19:18

Καταγγελίες Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη σχετικά με τις επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας

Σε γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη", Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει:

"Το σύστημα επιτροπών για εξετάσεις Α.Μ.Ε.Α απροκάλυπτα και με εντολές των Τροικανών, αρνούνται να δώσουν σωστές γνωματεύσεις σε συνανθρώπους μας και με το απάνθρωπο,και αισχρό αιτιολογικό ότι αυτές είναι άνωθεν εντολές, δεν δίνουν ποσοστά αναπηρίας άνω του 67%, για να μην παίρνουν αυτοί οι συνανθρωποί μας, όσα δικαιούνται για την φροντίδα τους και για καλύτερο βιοτικό επίπεδο,ως ορίζουν οι αρχές ενός σωστού κράτους, όπως σύνταξη κτλ! Γινόμαστε συγκεκριμένοι, χωρίς για ευνόητους λόγους να αναφέρουμε το όνομα του ανήλικου παιδιού!

Η αρμόδια επιτροπή έκρινε ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ανήλικο εντεκάχρονο παιδί αγρότη από τον Νομό Ηρακλείου, μόνο με 67%,και ενώ μέχρι τώρα αυτές οι περιπτώσεις κρίνονταν με ποσοστά άνω του 80%! Αλήθεια πόσο μια παραπληγία σέ ένα ανήλικο παιδί,μπορεί να είναι κάτω του 80%; Ως λέγεται και ύστερα από καταγγελίες που περιήλθαν στον συνδυασμό μας, οι εντολές είναι να μην υπάρχουν ποσοστά αναπηρίας άνω του 80% καθότι αυτές είναι οι εντολές της Τρόικα και των αριστερών φραπεδοεπαναστατών που έχουν τσακίσει την χώρα!

Η πλήρη υποταγή του Έθνους στους διεθνείς τοκογλύφους και των υποτακτικών τους,που δεν σέβονται τις ανθρώπινες αξίες και αρχές! Να πάρουν τα χρήματα από τα χρωστούμενα των κομμάτων και να τα επιστρέψουν στον Ελληνικό λαό! Τα κόμματα που μαζί με τους μεγαλοεργολάβους-μεγαλοκαναλάρχες χρωστάνε δισ. ευρώ την ώρα που έχουμε περιστατικά σαν το παραπάνω με το εντεκάχρονο αγόρι, και την ταλαιπωρία της οικογενείας του! Να κόψουν τις δίπλες και τριπλές συντάξεις των βουλευτών,και των λαμόγιων που κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα,και να τα δώσουν στους Έλληνες που έχουν ανάγκη φροντίδας!

Να δημεύσουν τις περιουσίες αυτών που κατέκλεψαν την χώρα,και να τις δώσουν στους αδύναμους,και με σοβαρά προβλήματα Έλληνες,καθώς και στο σύστημα υγείας,και όχι να δίνουν προτάσεις αντί ασθενοφόρων να φτιαχτεί ένας δρόμος ευθεία,από το Ηράκλειο ως την Σητεία για να πηγαίνουν γρήγορα τα ασθενοφόρα! Αυτό το ανέκδοτο το είχε πει ο περασμένος Δ/της Δημόσιας Υγείας στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης πριν έξι μήνες!

Να κοιτάξουν με ανθρωπιά τις επιτροπές ελέγχων και όχι να καλύπτουν τις ξαδέρφες και να διορίζουν φίλους, κουμπάρους ,φίλες φίλων και θεωρητικούς "αγωνιστές" της κατάληψης ,και του ραχατιού, αλλάζοντας τα συζυγικά επώνυμα,με τα πατρικά, για να μην τους παίρνει γραμμή ο κόσμος"!

ekriti.gr