Καταγγελία της Ελληνικής Αυγής για την Αττική σχετικά με τις πρακτικές Δούρου για την δημιουργία νέων ΧΥΤY

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 - 13:32

Καταγγελία της Ελληνικής Αυγής για την Αττική σχετικά με τις πρακτικές Δούρου για την δημιουργία νέων ΧΥΤY

Παρασκευή 5/10/18

Για ακόμα μία φορά η κ. Δούρου εφαρμόζοντας σταλινικές πρακτικές, προσπαθεί να επιβάλλει σε τοπικές κοινωνίες την δημιουργία  ΧΥΤY ενάντια στην βούληση των τοπικών κοινωνιών.

Μάλιστα δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ρωτήσει τις δημοτικές αρχές για το αν αποδέχονται κάτι τέτοιο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την «δημοκρατία».

Αγνόηση της βούλησης του ελληνικού λαού, παραπληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας, προχειρότητα και ανευθυνότητα, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσο δηλαδή, αρκεί να μην εφαρμόσει την περίφημη ανακύκλωση στην πηγή.

Το κύριο αφήγημα δηλαδή που χρησιμοποίησε προεκλογικά η κυρία Δούρου, αντιγράφοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αττική.

Τα μεγαλεπήβολα προγράμματα έχουν ένα καλό και ένα κακό : Ακούγονται όμορφα μεν, απαιτούν πολιτική βούληση και διάθεση για σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα δε. Συμφέροντα μεγαλοκαρχαριών της δημόσιας ζωής με τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση.

Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πηγή πλούτου, όχι για τον ελληνικό λαό όπως θα έπρεπε αλλά για έναν στενό κύκλο επιχειρηματιών με τους οποίους η κ. Δούρου  ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως δεν θέλει να συγκρουστεί.

Όλος ο αναπτυγμένος κόσμος εδώ και δεκαετίες ακολουθεί την πολιτική του «zero waste zone» δηλαδή της ζώνη μηδενικής ταφής σκουπιδιών, προωθώντας την κομποστοποίηση των οικιακών απορριμμάτων. 

Εδώ στην Ελλάδα όμως αρνούμαστε πεισματικά να ακολουθήσουμε αυτή την πολιτική με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην παράγουμε πλούτο, αλλά να σκορπίζουμε ασθένειες και καρκίνο στους συμπολίτες μας.

Η Ελληνική Αυγή για την Αττική, καταγγέλλει την αυθαιρεσία της περιφερειακής αρχής και δεσμεύεται ότι με την στήριξη του ελληνικού λαού, θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα που χρησιμοποιούν τις υγειονομικές βόμβες, που ονομάζονται ΧΥΤΑ και ΧΥΤY, ως μέσο πλουτισμού, ενάντια στα συμφέροντα και την δημόσια υγεία του ελληνικού λαού.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»