Καταγγελία του επικεφαλής “Ελληνικής Αυγής για την Ι. Π. Μεσολογγίου: Περιστατικά φυματίωσης και ηπατίτιδας Β΄ από τους λαθρομετανάστες!

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 - 15:14

Καταγγελία του επικεφαλής “Ελληνικής Αυγής για την Ι. Π. Μεσολογγίου: Περιστατικά φυματίωσης και ηπατίτιδας Β΄ από τους λαθρομετανάστες!

Σε έγγραφη καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Ι.Π. Μεσολογγίου" δίνοντας στην δημοσιότητα στοιχεία για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημόσια υγεία από την παρουσία χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε από Ιατρό του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών ενημερώθηκε πως έχει παρατηρηθεί η αύξηση  περιστατικών επικίνδυνων και μεταδοτικών ασθενειών, όπως η φυματίωση και η ηπατίτιδα. Απόρροια αυτών είναι η ολοένα και αυξανόμενη είσοδος στα δημόσια νοσοκομεία από λαθρομετανάστες - φορείς φυματίωσης και ηπατίτιδας Β΄.

Ο δημοτικός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής για την Ι.Π. του Μεσολογγίου", Δ. Μακρής στην καταγγελία του ανέφερε πως το σύστημα υγείας, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών, βρίσκεται ήδη υπό κατάρρευση. Η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους Έλληνες ασθενείς και την ίδια στιγμή καλείται να αντιμετωπίσει περιστατικά φυματίωσης και ηπατίτιδας. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά γενική ομολογία του ιατρικού κλάδου το ποσοστό των λαθρομεταναστών που νοσεί από τις επικίνδυνες και μεταδοτικές αυτές ασθένειες αγγίζει το 70%.

Επιπλέον, στα δημόσια νοσοκομεία οι ανασφάλιστοι λαθρομετανάστες επιβαρύνουν κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ το είδη χρεοκοπημένο σύστημα ασφαλιστικών ταμείων, το οποίο καλούνται να το εξυγιάνουν και πάλι οι Έλληνες πολίτες μέσω των φόρων.
Πέραν όμως τον παραπάνω, οι εξάρσεις βίας σε Νοσοκομειακό προσωπικό από αλλοδαπούς και οι παρατηρήσεις σε γιατρούς είναι καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα κάποιες εξ αυτών είναι επειδή οι γιατροί κοσμούν το λαιμό τους με το σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Σταυρό.

Σε μια πατρίδα η οποία βάλλεται από παντού, με μια κυβέρνηση άκρως ανθελληνική και άθεη, με την ηγεσία της Εκκλησίας να έχει ξεφύγει και να υπηρετεί την Νέα τάξη Πραγμάτων (ευτυχώς υπάρχουν πολλοί Ιερείς που κρατούν ψιλά το λάβαρο της ορθοδοξίας) καλούμαστε σήμερα να αντισταθούμε και να αποκαταστήσουμε την αδικία, τον εξευτελισμό και τον πρωτοφανή ρατσισμό που βιώνουμε οι Έλληνες μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Έφτασε η ώρα να αποδείξουμε και εμείς ότι είμαστε άξιοι να φέρουμε το άγιο όνομα του Έλληνα, έφτασε η ώρα να κάνουμε και εμείς σήμερα την Έξοδο μας προς την Ελευθερία. Ήρθε η ώρα να γράψουμε και να συνεχίσουμε την δική μας Ιστορία σαν σύγχρονοι Έλληνες Πατριώτες. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, αποφασισμένοι και με έναν σκοπό: Την Ελευθερία της Πατρίδας, την Ανάσταση του Έθνους και της Ορθοδόξου πίστεως μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Μακρής Δημήτριος