Καταγγελία Ελληνικής Αυγής για την Αττική για αποκλεισμό εκπροσώπου από συνέδριο της Περιφέρειας

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 18:50

Καταγγελία Ελληνικής Αυγής για την Αττική για αποκλεισμό εκπροσώπου από συνέδριο της Περιφέρειας

Στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, διαπιστώσαμε πως την δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του όπου και δίνεται ο λόγος σε εκπροσώπους όλων των περιφερειακών παρατάξεων απουσιάζει από το πρόγραμμα ομιλητής – εκπρόσωπος της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική»!

Πρόκειται προφανώς για άλλο ένα μάθημα δημοκρατίας και πλουραλισμού όπως όλα τα προηγούμενα που μας έχει συνηθίσει η παράταξη της κας Δούρου, αφού υπενθυμίσουμε πως έχουν φροντίσει εδώ και έξι μήνες εντελώς «δημοκρατικά» να μας έχουν αποκλείσει από όλες τις επιτροπές και φορείς που δικαιωματικά έπρεπε να συμμετέχουμε ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι από τους Έλληνες πολίτες.

Είναι σαφές ότι τα κηρύγματα περί σεβασμού στις δημοκρατικές αξίες και στην λαϊκή ετυμηγορία πάνε περίπατο όταν αφορούν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση την ίδια στιγμή που δίνεται βήμα ακόμα και σε παρατάξεις που ευθέως αμφισβητούν το σύνταγμα και την νομιμότητα.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα συνεχίσει με συνέπεια και στο ακέραιο να υπηρετεί τον θεσμικό της ρόλο και να εκπροσωπεί τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Όσο για τους «συντρόφους» που συνεχώς χρησιμοποιούν σταλινικού τύπου μεθόδους φίμωσης εναντίον μας να τους παραπέμψουμε στα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών ως υπενθύμιση ότι την αλήθεια και το δίκαιο δεν μπορεί κανείς να τα φιμώσει.

Όσοι έχετε την εξουσία τώρα στα χέρια σας και την ασκείτε με τόση αλαζονεία να θυμάστε πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, όλοι κρίνονται κάποια στιγμή….

Ηλίας Παναγιώταρος
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»