Καμία κατάσχεση Ελληνικής κατοικίας

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 - 16:32

Καμία κατάσχεση Ελληνικής κατοικίας

Σαν σύγχρονος Δούρειος ίππος η κυβέρνηση της Αριστεράς του Σύριζα σε πλήρη συμφωνία με τα κόμματα της διαπλοκής και της ρεμούλας, ψήφισαν το επαίσχυντο μέτρο της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων Πολιτών. Πιστοί στις δεσμεύσεις τους στα ξένα συμφέροντα που εξυπηρετούν, έφτασαν στο σημείο να θέλουν να αρπάξουν τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής, για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των αφεντικών τους.

Η Ελληνική Αυγή  Ι.Π. Μεσολογγίου  θα είναι πρωτοστάτης και υπέρμαχος στον αγώνα εναντίον της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας. Οι Έλληνες Εθνικιστές πιστοί στους αγώνες του Έθνους, θα προασπιστούν  με οποιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντα της Πατρίδας μας και των Ελλήνων.

Καλούμε τους Έλληνες Αστυνομικούς να προασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών ως οφείλουν και έδωσαν όρκο, όταν καλεστούν να συνδράμουν στις παράνομες κατασχέσεις. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν ως οφείλουν και να κάνουν πράξη το  Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος.

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος Μακρής