Η “Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο” καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2019

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 15:13

Η “Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο” καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2019

Η παρουσίαση του προϋπολογισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου του έτους 2019 αποτελεί ουσιαστικώς ομολογία αποτυχίας για την δημοτική Αρχή και για την μνημονιακή Κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου. Οι προσπάθειες των αρμοδίων της παράταξης που διοικεί τον δήμο μας να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο, χρησιμοποιώντας αριθμούς, οικονομικά και λογιστικά στοιχεία δεν είναι δυνατόν να μας πείσουν.

Είναι φανερό ότι ο προϋπολογιαμός του 2019 δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως βιώσιμος και είναι, κατά την εκτίμησή μας, θέμα χρόνου η καταστρατήγησή του, η υπέρβαση και η αναθεώρησή του. Η οικονομική πολιτική του δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι απόλυτα ενταγμένη στις μνημονιακές πολιτικές και δεσμεύσεις που διέπουν και την κυβερνητική πολιτική που εγκρίνουν με την ψήφο τους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο προϋπολογισμός είναι μνημονιακής λογικής, αντιαναπτυξιακός, περιοριστικός και ως εκ τούτου ανεδαφικός και ανεφάρμοστος. Έχουμε τονίσει, πολλές φορές, ότι η παρούσα διοίκηση έχει τοποθετήσει τον πήχυ χαμηλά. Επίσης έχουμε επισημάνει ότι ο δήμος δεν έχει αξιοποιήσει τον κατάλληλο τεχνοκρατικό μηχανισμό για να απορροφά τα κοινοτικά κονδύλια προς όφελος των δημοτών.

Όσον αφορά τα ειδικότερα οικονομικά στοιχεία παρατηρούμε ότι αφ'ενός μεν ο δήμος ''αγοράζει'' ακριβά και ''πουλάει'' φτηνά και αφ'ετέρου δε ότι οι δημότες πληρώνουν πολλά και παίρνουν λίγα. Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, τιμώντας την εντολή που λάβαμε από τις Φαληριώτισσες και τους Φαληριώτες ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τον κατατεθέντα προϋπολογισμό 2019 όπως κάναμε και όλα τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια.

Για την  “ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ”

ΣΩΤΗΡΙΟΣ  Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ