Η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα σχετικά με το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Λαμία

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 - 16:54

Η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα σχετικά με το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Λαμία

Ακολουθεί η ομιλία του περιφερειακού σύμβουλου της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα, Απόστολου Γκλέτσου για το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Λαμία.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος έχουμε συζητήσει πάρα πολλά θέματα. Ένα από αυτά ήταν και η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών των Θερμοπυλών και απαντήσατε ότι ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, και βλέπουμε σήμερα πως χωρίς συζήτηση, χωρίς να ακουστεί η τοπική κοινωνία αξιοποιείται(!) με τον καλύτερο τρόπο το ξενοδοχείο και τα λουτρά Θερμοπυλών στέλνοντας εκεί τους λαθρομετανάστες.

Αυτό που έκανε ο εφιάλτης, που έφερε δηλαδή τους βαρβάρους και πρόδωσε τον Λεωνίδα και την τότε Ελλάδα, έτσι και εσείς σήμερα φέρατε τους λαθρομετανάστες στην Λαμία, στην Φθιώτιδα, στην Στερεά Ελλάδα χτυπώντας πισώπλατα τους δημότες αλλά και ένα ολόκληρο έθνος.

Κύριοι περιφερειακοί σύμβουλοι σας ρωτώ, δεν υπάρχει ένας Έλληνας ανάμεσά σας, δεν βλέπει ένας τον κίνδυνο, δεν βλέπετε τι πάνε να κάνουν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις; Και εσείς με την ανοχή σας και την σιωπή σας διευκολύνετε τον αφελληνισμό και τον κατακερματισμό του Ελληνικού κράτους. Ποιος κοίταξε τον Έλληνα άνεργο, τον Έλληνα άστεγο, τον Έλληνα που δεινοπαθεί στα χρόνια της λιτότητας που έφεραν οι κυβερνήσεις σας.

Ο ανθελληνικός και εθνομηδενιστής ΣΥΡΙΖΑ με την θολώδη και ψεύτικη πολιτικάντικη ιδεολογία του κάνει αυτό που του λένε τα αφεντικά του, που πριν κάποια χρόνια τα προπηλάκιζε λεκτικά. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, και την Ευρώπη γλείφει (την Μέρκελ, τον Σόιμπλε..)  και το ΝΑΤΟ το έφερε εν καιρώ ειρήνης στο Αιγαίο μας χωρίς κανένα σχέδιο και με απρόβλεπτες διαστάσεις στα Εθνικά μας Ζητήματα. Μετά τις εισαγγελικές πιέσεις στις Αγροτικές κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να θέσει την χώρα μας σε κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης.

Το συστημικό και πάντα φιλοκυβερνητικό σταλινικό ΚΚΕ επειδή πλέον είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ προτείνει να φιλοξενούμαι  αυτούς που θέλουν να καθίσουν εδώ, όχι αυτούς που θέλουν να φύγουν. Σε εσάς τους δήθεν Δημοκράτες, τους δήθεν θεματοφύλακες του Συντάγματος, στους δήθεν Δεξιούς, τους Νεοδημοκράτες δεν υπάρχει ένας που θα αντιταχτεί στην Νεοφιλελεύθερη πολιτική, δεν υπάρχει ένας να αντιταχτεί στην Παγκοσμιοποίηση .

Δεν υπάρχει μέσα σας, δεν υπάρχει σε κανέναν από εσάς η λέξεις Παράδοση, Ήθη, Έθιμα, Θρησκεία, Κοινωνική Συνοχή, τόσο πολύ σας έχει διαβρώσει η πολιτική, η εξουσία και η οικονομική ρεμούλα. Όλα στην ζωή δεν λύνονται με το χρήμα, δεν λύνονται με αντισταθμιστικά οφέλη ( και εδώ ταιριάζει η παράφραση από τον Καβάφη - οι βάρβαροι και δώρα φέροντες), θα σας χρυσώσουν και πάλι το χάπι?

Μόνο εμείς στην Χρυσή Αυγή βλέπουμε το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια; Μόνο εμείς στην Χρυσή Αυγή δεν θέλουμε να υποβιβαστεί το Πολιτιστικό, το Κοινωνικό, το Θρησκευτικό και το Εθνικό επίπεδο του κάθε Έλληνα; Και αυτό μας κάνει απάνθρωπους, μας κάνει ρατσιστές, μας κάνει φασίστες;

Θα πέσουμε στην παγίδα του τραγικού ευρωβουλευτή Κύρτσου, Που λέει ότι Ανθρωπισμός είναι η Ενσωμάτωση τον λαθρομεταναστών; Είστε πολιτικά και Ηθικά έκθετη, Είστε αναξιόπιστοι, δεν μπορεί να σας εμπιστεύεται κανένας. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Είστε όλοι συνυπεύθυνοι σε αυτή την Ανθελληνική ενέργεια και συμπράττετε, αλλά ταυτόχρονα υλοποιείται με τον καλλίτερο τρόπο τα σχέδια των πολιτικών και οικονομικών τυχοδιωκτών, όπως του Κίσινγκερ, του Σόρος… Αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού Λαού να τις κρίνει και να τις απορρίψει.