Η “Ελληνική Αυγή για την Κρήτη” καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη σύσκεψη με τον Μουζάλα

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 14:16

Η “Ελληνική Αυγή για την Κρήτη” καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη σύσκεψη με τον Μουζάλα

Χωρίς τον περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη" θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που θα έχει στο Ηράκλειο με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, καθώς η παράταξη καταγγέλλει τον αποκλεισμό της. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Σπυρόπουλος, η απαγόρευση δεν θα εμποδίσει την παράδοση αναφοράς (μέσω του περιφερειάρχη Κρήτης) στην οποία υπάρχουν στοιχεία για ένα άτομο που συνελήφθη πρόσφατα στην περιοχή της Χερσονήσου από τους αστυνομικούς και ο οποίος στο κινητό του τηλέφωνο είχε βίντεο με την δράση Τζιχαντιστών του ISIS!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Στην αυριανή συγκέντρωση των Δημάρχων στην περιφέρεια Κρήτης με τον υφυπουργό μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα μας απαγορεύτηκε η πρόσβαση και η παρακολούθηση της ομιλίας του υπουργού προς τούς δημάρχους. Δηλαδή απαγορεύτηκε σε εκλεγμένο περιφερειακό συνδυασμό, αυτόν της Ελληνικής Αυγής, να παρακολουθήσει την συζήτηση και να ακουστεί η άποψή μας ως νόμιμα εκλεγμένοι από χιλιάδες συμπολίτες μας. Απαγορεύεται να μάθουν οι πολίτες το τι θα συζητηθεί και το τι θα ζητήσει ο Μουζάλας από τους δημάρχους της Κρήτης για να φέρει λαθρομετανάστες, υπό το πρίσμα της κλειστής συγκέντρωσης, λες και είμαστε στην Βόρεια Κορέα.

Να ενημερώσουμε λοιπόν και δημόσια τον υφυπουργό, ότι θα του παραδώσουμε μέσω του κυρίου Αρναουτάκη έναν φάκελο με μία αναφορά μου που θα γράφει τα πλήρη στοιχεία ατόμου που προσήχθη σε αστυνομική υπηρεσία κατόπιν νόμιμα γενόμενου αστυνομικού ελέγχου, ο οποίος, πέραν των περιοριστικών όρων για λαθρεμπόριο, είχε στην κατοχή του και πολλά βίντεο με σκληρό ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ περιεχόμενο,των μαχητών του Ισλαμικού ΚράτουςΓια να καταλάβει ο κύριος Μουζάλας τι θέλει να μας φέρει στο νησί και να μας γυρίσει 400 χρόνια πίσω κατά την τουρκοκρατία. Εφόσον δεν μας δίνεται ή δυνατότητα να του τα πούμε κατ ιδίαν, θα τα πούμε μέσω επιστολής".