Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή αντιτάσσεται στους τίτλους τέλους για την Μακεδονία που θέλουν να μας επιβάλλουν οι εθνομηδενιστές

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 12:05

Η σημερινή παραίτηση του Καμμένου πραγματοποιήθηκε αφού προηγουμένως βεβαιώθηκε πως ο Τσίπρας συμπλήρωσε τους 151 βουλευτές για να συντελέσει την τεράστια προδοσία.

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους δεν ήταν άλλος, από την ελπίδα να βρεθεί η λύση από τους Σκοπιανούς. Να μην υπήρχαν δηλαδή οι 81 βουλευτές που χρειαζόταν η κυβέρνηση Ζάεφ για να ψηφιστούν οι συνταγματικές αλλαγές που υπαγορεύονται από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους που δεν του επετράπη ούτε καν να αποφασίσει με δημοψήφισμα, όταν ακόμη και η κυβέρνηση των Σκοπίων διεξήγαγε κάτι τέτοιο.

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους που είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, στο οποίο γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί δικτατορικά μία συμφωνία υψίστης εθνικής σημασίας, παρά το ότι πάνω από το 70% του πληθυσμού του είναι αντίθετο. 

Η συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ αποτελεί έναν έντιμο συμβιβασμό, ούτε επιλύει τη διαφωνία για το όνομα αφού δεν αποτελεί ονομασία erga omnes.

Η διεθνής ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» θα συνυπάρχει με τη σκέτη «Μακεδονία» ενώ δίνει στους γείτονες απεριόριστη πρόσβαση στη μακεδονική κληρονομιά, την ώρα που συνιστά για όσους δεν το έχουν ακόμη καταλάβει, άμεση αναγνώριση από την Αθήνα μιας εθνότητας, που θα ονομάζεται «μακεδονική», θα λένε πως μιλούν «μακεδονικά», θα διεκδικούν την ιστορία μας και αργότερα την Πατρίδα μας.

Δυστυχώς, ακόμη μία φορά ο εχθρός βρίσκεται εντός των τοιχών και θα είναι οι δικοί μας «πρόθυμοι» πολιτικοί, αυτοί κυρίως που θα ψηφίσουν την συμφωνία, που θα μας οδηγήσουν σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, με εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Η περιπέτεια των μνημονίων, έπληξε όχι μόνο την οικονομία και την εθνική μας ανεξαρτησία, αλλά όπως όλα δείχνουν και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, ένα κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία είναι πολύ πιο ισχυρό από μία περιοχή που αναγκαστικά θεωρείται ως Νότια Μακεδονία.

Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, εμείς δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα από μία συμφωνία που δεν είχε κανένα λόγο να δρομολογηθεί, αφού είναι απαράδεκτη ακόμη και η συζήτηση της παράδοσης του ονόματος.

Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι αφενός μεν τα Σκόπια που στο εξής θα ονομάζονται Μακεδονία, αφού κινδύνευαν να χρεοκοπήσουν με εξωτερικό χρέος στο 80% του ΑΕΠ τους, αφετέρου η Γερμανία επειδή θα κυριαρχήσει στα Βαλκάνια και θα έχει την πολυπόθητη πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη, στο Αιγαίο, στα ενεργειακά μας αποθέματα και στους αγωγούς.

Σε αυτό το αισχρό ιστορικό ψεύδος και στο επαίσχυντο ξεπούλημα της αλήθειας αντιστεκόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο!

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή καλεί τους πολίτες να βρίσκονται σε γενικότερη εγρήγορση ενόψει των εξελίξεων ώστε να αποφύγουμε αιφνιδιασμούς, εκλογικούς ή άλλους.

Καλεί τους πολίτες να σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή, την Εθνική αντιπολίτευση στο Κοινοβούλιο, που συνεχίζει να επαγρυπνά υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και θα καυτηριάσει κάθε περίεργη συμφωνία «ειδικών» κυβερνήσεων ή κυβερνήσεων μειοψηφίας που πιθανόν να προσπαθούν να υφάνουν αυτές τις ώρες οι αδίστακτοι αριστεροί που κυβερνούν.

Θοδωρής Τσέλας, Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής