Φ. Γραικός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας: Η Χρυσή Αυγή επαληθεύεται για το λαθρομεταναστευτικό - BINTEO

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 - 14:32

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας συνεδρίασε εκτάκτως με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει ειδικά στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την μόνιμη εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών και την αναμονή ακόμα περισσότερων τους επόμενους μήνες.

Για την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία τοποθετήθηκε ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης, ο οποίος αφενός μεν υπενθύμισε τον τραγικό τρόπο με τον οποίο επαληθεύεται σήμερα η Χρυσή Αυγή για όσα έλεγε εδώ χρόνια και αφετέρου κατήγγειλε την υποκριτική στάση και την αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, κυρίως επειδή αδυνατεί να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες του.

«Αυτοί που μας έρχονται δεν είναι πρόσφυγες», είπε χαρακτηριστικά «και στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι γυναικόπαιδα. Αντιμετωπίζουμε μια εισβολή και αυτοί που έρχονται πρόκειται να εγκατασταθούν και να μείνουν για πάντα, αποκτώντας και την ελληνική υπηκοότητα. Όποιος το δεχτεί αυτό για μένα είναι προδότης».