Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ζητά από το Υπουργείο να διαλύσει τα γκέτο στην Φυλή - Ο Δήμαρχος Φυλής σιωπά και κρύβεται

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 16:00

Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ζητά από το Υπουργείο να διαλύσει τα γκέτο στην Φυλή - Ο Δήμαρχος Φυλής σιωπά και κρύβεται

Πουλάνε εξυπνάδες και προστατεύουν τους ρομά. Ποιοι; ΌΛΟΙ!

Μπείτε στα εκλογικά τους κέντρα και ζητήστε τους να σας πουν τις θέσεις τους για τους ρομά. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας απαντήσει. Ίσα – Ίσα, περιμένουν να σας ξεγελάσουν και να σας υφαρπάξουν την ψήφο. Στην πραγματικότητα όλοι τους, όπως και αν τους λένε, ανέχονται το έγκλημα με αντάλλαγμα τις ψήφους των ρομά.

Κανείς από τους παραπάνω, έχει απαντήσει, αρνητικά ή θετικά στην πρόσκληση που τους έχουμε απευθύνει από τον Οκτώβριο για κοινό μέτωπο απέναντι στο έγκλημα. Κάνουν συνεννοήσεις, μιλάνε για Κυριακές, ψάχνουν να ξεφύγουν ακόμη αν και το έγκλημα απειλεί τις οικογένειες τους.

Οι Ρομά από την άλλη, προχωρούν σε μαζική διακίνηση ναρκωτικών με χιλιάδες πελάτες από όλη την Αττική και τους γύρω νομούς που εισέρχονται νύχτα και μέρα στο «άβατο» των καταυλισμών.

Επιπλέον, εκατοντάδες άλλοι Ρομά και από άλλες περιοχές προχωρούν σε χιλιάδες κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες και φέρνουν την λεία τους στην περιοχή μας ή διωκόμενοι βρίσκουν καταφύγιο στους καταυλισμούς που θεωρούνται άβατο και γκέτο.

Όπως στην υπόθεση που αναδείχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με τις συλλήψεις περίπου 90 ατόμων, κυρίως Ρομά, που είχαν προχωρήσει σε περισσότερες από 1.000 κλοπές και διαρρήξεις σε όλη την Ελλάδα και οι οποίοι ήταν από την περιοχή μας ή έβρισκαν καταφύγιο εδώ.

Το κυριότερο όμως όλων είναι η προστασία που στήνεται γύρω από τους καταυλισμούς. Μας λένε για νόμους περί νομάδων και άλλες ανοησίες.

Την ώρα που γύρω από σκληροπυρηνικά άτομα που ζουν στους… απροσπέλαστους καταυλισμούς δημιουργείται ένα ολόκληρο «σύστημα προστασίας».

Κι αυτό γιατί διαθέτουν – και την περίοδο της κρίσης – μεγάλα χρηματικά ποσά από την εγκληματική δραστηριότητά τους. Ετσι ώστε να συνεχίζουν το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και να ενισχύουν την αίσθηση ακαταδίωκτου…

Δεν είναι ντροπή για τον Δήμο μας, για λίγες ψήφους λίγων αιρετών, οι οποίοι με την σειρά τους πληρώνουν τα ΜΜΕ της περιοχής να σιωπούν, η πόλη να υφίσταται τέτοιον διασυρμό;

Στις εκλογές του Μαϊου άλλαξε την ζωή σου! Πάρε την τύχη σου στα χέρια σου και ψήφισε και κυρίως πες και σε άλλους να ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ!