Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: Μπήκαν για μαλλί και βγήκαν... κουρεμένοι! ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 13:37

Πανωλεθρία υπέστησαν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Την θλιβερή -όπως γι' αυτούς εξελίχθηκε- αντιπαράθεση άνοιξε η δημοτική σύμβουλος του ΚΚΕ, ζητώντας τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και της δημοτικής μας παράταξης "Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο" από τις εορταστικές εκδηλώσεις των εθνικών μας επετείων.

Άμεση ήταν η απάντηση του δημοτικού μας συμβούλου συναγωνιστή Μπουγά, ο οποίος ανέδειξε την ένδεια λαϊκού ερείσματος του ΚΚΕ, το οποίο λειτουργώντας επί δεκαετίες ως συμπαγές προστατευτικό φράγμα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου απέναντι στην δίκαιη κοινωνική οργή, έχει υποστεί καθοριστικό πλήγμα ως προς την απήχησή του στις τάξεις των Ελλήνων εργαζομένων, συνταξιούχων και μικρομεσαίων, καθώς όλοι αυτοί έχουν ενστερνιστεί τον γνήσιο φιλολαϊκό χαρακτήρα του Κινήματος των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, εγκαταλείποντας έτσι τα απολιθώματα του Περισσού στην άβυσσο της κοινωνικοπολιτικής ανυπαρξίας.

Η δυναμική στάση και το αγωνιστικό ήθος του εκλεγμένου εκπροσώπου μας, καθώς και των παρευρισκομένων στο ακροατήριο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ανέδειξε την ανοδική ορμή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου -αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια- κάνοντας τα κομματόσκυλα του αντισυνταγματικού τόξου να καταπιούν την ήδη μουδιασμένη γλώσσα τους.