Δελτίο τύπου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με τον αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης σε συζητήσεις για μείζονα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 13:05

Τρίτη  12/7/16

Επιστολή – πρόσκληση για ξεχωριστές συναντήσεις απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Πατούλης προς όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου» με την οποία τους καλεί σε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για μείζονα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Πατούλης, όπως οι ομοϊδεάτες συνοδοιπόροι του στην κεντρική πολιτική σκηνή, θεώρησε δημοκρατικό να αποκλείσει τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης από αυτή την συνάντηση δείχνοντας με την σειρά του πως εννοεί την δημοκρατία αυτός και οι όμοιοί του.

Προφανώς για τον εν λόγω κύριο ο Έλληνας πολίτης είναι καλός όταν ψηφίζει σύμφωνα με την αρέσκεια του και κακός όταν ψηφίζει Χρυσή Αυγή οπότε θεωρεί πως μπορεί να του στερεί ακόμα και το δικαίωμα της συζήτησης. Ενδεχομένως για να τον ενοχλεί ακόμα και η φυσική μας παρουσία, να οραματίζεται λύσεις σταλινικού τύπου όπως τα γκούλαγκ ή να φαντασιώνεται ακόμα «διόρθωση ψήφου» όπως το κόμμα των απολιθωμένων ψευτομπολσεβίκων.

Άλλωστε δεν νομίζουμε να ενοχλείται καθόλου από τις ανηλεείς διώξεις που υφίσταται το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τις δολοφονίες και τους τόνους λάσπης που συνεχίζουν να πέφτουν εναντίον μας. Η Κ.Ε.Δ.Ε. όπως και οι υπόλοιποι θεσμοί δεν είναι κομματικό σας μαγαζάκι κ. Πατούλη ούτε το σαλόνι του «φτωχόσπιτου» σας για να δέχεστε και να συνομιλείτε με όποιον θέλετε.

Αφού δεν σέβεστε ούτε τον εαυτό σας σεβαστείτε τουλάχιστον όσους σαν εξέλεξαν πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και δήμαρχο Αμαρουσίου, ώστε να εκπροσωπείτε όλους τους συμπολίτες μας και όχι τις στείρες ιδεοληψίες σας.

Σας αρέσει δεν σας αρέσει είμαστε παρόντες, εκπροσωπούμε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και να είστε βέβαιος πως ο πολιτικός σας χρόνος για να συνεχίζετε αντίστοιχες αήθεις και αλαζονικές συμπεριφορές θα τελειώσει πιο σύντομα από ότι φαντάζεστε…

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»